anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate un copil de14 ani sa faca rost de 200 de lei in scurt timp?

6 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Da ce sa faca un copil de 14 ani cu o asemenea suma?!

| CristinaCrisy a răspuns:

Poi eu de obicei obtin bani din alocatie ma mai rog de parinti sa imi dea si de obicei dimineata cer cate 4-5 lei pentru la scoala dar nu ii folosesc(de obicei nu imi este foame sau am un senwish) si ii strang sau daca ai mare nevoie poti sa imprumuti de la frati\surori sau prieteni...

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

De ce? Nu-ti ajung banii pentru prezervative? Daca esti foarte bun intr-un sport, sfatul meu e sa faci bine prin runde. Daca esti la fotbal de exemplu, faci pariu cu un cretin mai plin de el, pe o suma rezonabila 5 lei sa spune, si cresti sumele si tot asa.Si faci mai mult de 200 de lei.Ti-am spus de fotbal ca-i punctul meu forte si as strange si eu vreo 200 de lei, dar am lasat corectitudinea din mine sa joace doar pentru jucat, iar acum nimeni nu vrea sa joace cu mine pe bani.Mda....trebuia sa-ti cietesc numele de cont mai intaihee hee.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Deci daca esti cu mult mai bun ca altii la ceva, profita

| Bogdan008 a răspuns:

Daca esti fata ti-as spune cum sa faci 200 lei rapid, dar sunt sigur ca te-ai supara! O sa iti pun print-o metoda mai crestina: Ai farduri? Ai parfumuri care nu iti trebuie? Ai ceva care poate fii comercializat? Incearca sa vinzi ceva colegilor, prietenilor, apropiatilor. Fa-ti o mica afacere cu banii pe care ii obti cumpara tot felul de chesti folositoare copiilor de varsta ta! Cumpara si vinde-le cu 5% mai scumpe, daca ai succes creste procentul 10%, 15% si tot asa. Daca nu ai ce sa vinzi sau ce sa cumperi, daca nu ai talentul afacerilor in sange iti propun primul sfat. Succes, sper sa te ajute mica mea teorie.( Pentru mai multe sfaruti un simplu PM)

| Myhaella_Sofrony_1998 a răspuns:

Mergi la parinti si le povestesti ceea ce trebuie sa faci, daca ai parinti cum sunt ai mei iti vor da, doar sa stie ei.ca daca nu poti sa ai si multe probleme(dar depinde)eu te asigur sa rogi parinti si sa vb cu ei frumos.(parerea mea)*(dar eu sunt mai mare de 14 ani si e normal_)