| vixi02 a întrebat:

Cum pot afla daca cea mai buna prietena a mea nu ma tradeaza si daca are incredere in mine?

Răspuns Câştigător
| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Ei bine, în viata mea de aproape 15 ani, am avut mai multe fete pe care le-am considerat BF.As avea destul de multe de comentat. S-a dovedit stiintific faptul ca o persoana singura nu poate trai.De întâmplat, s-au întâmplat și mai multe. S-au intamplat indeajuns de multe incat pot spune tare, răspicat și cu mana pe inima ca o iubesc pe DiiD a mea.Stiu,suna a cliseu dar sunt in stare sa mor pentru ea la orice ora din zi si din noapte.Impartim totul.[Ganduri, sentimente, pareri, haine, incaltaminte.]. E normal ca in urma unor legaturi cu alte persoane, intamplari sau chestii d-astea, sa ramanem cu o sforicica ce ne leaga de acele chestii. Ea m-a invatat ca e mai bine sa lupt sa uit intamplarile urate si sa le pastrez in suflet decat pe cele care in momentul in care mi le amintesc, sa imi provoace un suras dulce pe fata. Eram doua handicapate care se iubeau etern prin pădurile alea de brazi.SUPERB! Invatati sa iubiti, pretuiti si ajutati persoanele din jurul vostru pentru ca atunci cand veti avea nevoie de o mana de ajutor, veti primi cinci! Succes. Sper ca te-am lamuritbatting eyelashes Te pup>big grin

3 răspunsuri:
| Sperietoarea a răspuns:

Urmarestio si afla daca de tredeaza, si daca nare incredere pune-o la un test.

| T. AC a răspuns:

Cu ea poti discuta orice si nu se afla de discutiile voastre ii poti incredinta un secret linistita si nu merita sa o pui la incercare daca tu ai in ea si ea are intine dar eu stau in dubii ca tu ai incredere in ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand are incredere in tine, o arata. Daca tu nu-ti dai seama cand iti spune un secret, cand ti se destainuie...