Nu te mai stresa degeaba cu kg, daca o fata o sa te placa o s-o faca pentru. ca te place asa cum esti, nu pentru. ca ai slabit 10kg. in plus...nu e cazul sa-ti dai organismul peste cap datorita faptului ca fetele nu te plac. cunosc multe fete care cu toate ca au o talie "viespe" sunt impreuna sau simpatizeaza baieti supraponderali, iar din cate ai sp u nu esti decat un pic mai grasut. incearca sa fii mult mai comunicabil, sa fii mi comic, si incearca sa te "transformi" fizic altfel decat slabind.
bafta!
sper sa-ti fie de folos rasp meu
Pey daca o fata se uita mereu l tine, daca rade la glumele tale, daca este mereu in prejma ta inseamna clar ca te place.Si cu slabitul nu trebuie sa fii neaparat schilod ca toti baieti din ziua de azi.Am un amic care este mai grasut si cateva fete chiar il plac, pentru ca se face placut prin glumele lui, prin comportamentul lui matur, prin simplitatea si sensibilitatea si prin gusturile lui foarte bune. Daca intr-adevar vrei sa slabesti te poti duce la sala, sa tragi de niste fiare sau sa faci niste flotari
Du-te la sala, alearga(jogging) mancanca fructe si legume si mai putina mancare gatita. Fetele nu te plac pentru cum arati in general, conteaza ce fel de persoana esti! Funda?
Iti poti da seama ca o fata te place at cand se uita insistent l tine, cand isi da coate cu alte fete dupa ce trec pe langa tine. etc etc etc