| eu_2619 a întrebat:

Cum pot afla daca un baiat din clasa ma place?

11 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Daca de fiecare data il surprizi ca se uita la tine. te place.Simplu happy

| Vizitiul a răspuns:

Fa-i ochi dulci, dupa care urmareste-i reactiilewinkingbig grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Bate apropouri si tu...

| buburuzzz a răspuns:

Daca si tie iti place de el il intrebi! iar daca vrei sa afli asta pe la spatele lui vei fi atenta daca mereu iti ia apararea, te considera cea mai frumoasa, trage cu coada ochiului la tine...

| anda_9874 a răspuns:

E simplu...trebuie sa ii studiezi comportamentul fata de tine si de alte fete din clasa... daca se poarta mai frumos cu tine, iti zambste, se ofera sa te ajute sau iti arunca priviri in ore e posibil sa te placa happy
daca vezi ca te place si il placi si tu, ar fi cazul sa vorbesti cu el happy ar putea sa iasa o relatie frumoasa happy
bafta kiss

| foxeye a răspuns:

Daca iti este rusine sa il intrebi urmareste`i comportamentul. daca se uita la tine pe ascuns, propune`i sa mergeti odata impreuna spre casa sa vezi comportamentul lui fata de tine atunci cand nu sunt si restul colegilor de fata

| ShaKuri a răspuns:

Ahh. o intrebare sclipitoare. te duc si ii dai cu un caiet in cap. daca te injura... nu te place...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il intrebi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Prima data il intrebi frumos sau ii crei prietenei/lui tale/tau ca-sa-i zica si eu am facut asa si a zis ca ma place si am ramas impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz sa il intrebi sau sa o pui pe prietena ta sa-l intrebelaughing
Daca il intrebi isi va face o parere despre tine... nu tocmai "super buna" iar daca o pui pe prietena ta sa'l intrebe va crede ca nu esti in stare sa vorbesti sincer. Poti afla foarte usor lucrul acesta fara sa te complici. Daca te place te priveste altfel, cand vorbeste cu tine este foarte atent la ce zici se uita in ochii tai, zambeste, incearca sa fie cat mai aproape de tine... rade zgomotos sa se faca "remarcat"hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff...pai si eu sunt cam in aceeasi situatie cryingcrying

Întrebări similare