Bună ziua, dacă acel număr insistă şi te stresează merge aflat, te duci la sectoristul cartierului, satului şi îi spui că există o problemă iar dânsul ştie ce să facă, oricum se află garantat plus dacă te-a ameninţat.
O zi bună!
Buna!
Din pacate cu aceeasi problema imi bat si eu capul de o luna si jumatate incoace si nu pot sa aflu cine ma suna cu numar ascuns. Am sunat la compania de telefonie mobila, la Relatii cu Clientii si operatorii mi-au zis ca nu exista un serviciu special pentru asa ceva si m-au sfatuit ca nu am altceva de facut decat fie las sa ma sune pana se satura respectivul, fie daca nervii mei nu mai suparta, sa fac o plangere la politie pentru hartuire. Altceva din pacate nu-i de facut.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes iti doresc!
De explemplu daca esti in reteaua Orange poti sa mergi la un sediu Orange si ei te vor ajuta. Este valabil si pentru celelalte retele, Vodafone si cosmote.
Trebuie sa te duci la cosmote oringe vot de unde ai cartela si le ceri desfasuratoeul te ajunge la max 50lei
E un clip pe youtube prin care afli! Ti-as lasa linkul, dar sunt pe telefon. Succes!
Nicoleta_Roata_1970 întreabă: