Incearca cu frunze de nuc. Am auzit ca inchide culoarea parului. Fa un fel de ceai din ele si clatareste-te. Rezultatul nu e sigur
Frunzele de nuc, dar nu garantez ca va fi vizibil, poti incerca nuantatorul ( care dupa cateva spalari se duce), henna (care este un produs natural, eu am folosit tot nuanta brunet si mi-a iesit un saten inchis, la fel ca nuantatorul culoarea dispare), si ar mai fi sampoanele care intensifica culoarea naturala a parului.
Poi nu cred ca ai cum, eu mi-am facut din frunze de nuc si urzici si a prins o tenta de roscat :-s ( de la urzici cred), cu frunze de nuc simplu nu am facut, daca ti-ai facut cu frunze de nuc simplu sa-mi spui si mie daca ti-a reusit ceva, ok? Mersi
O zi buna!
Bagă-ți capul în cuptor și coace-l un pic. Dacă nu iese negru, ghinionul tău.
Sau stai, cale naturală... păi fă un foc de tabără din câțiva copaci din pădure, fă o scânteie cu două scânduri și apoi spor la fiert. Cale mai naturală de atât...
Dar zău acum, ce are culoarea de acu'?
Din poza reiese ca parul tau este cam brunet nu?
Oricum maseaza-ti parul cu ulei de cocos si sa nu te dai pe el cu infuzie de urzici pentru ca o sa se deschida la culoare.A da merge si cu frunzele de nuc insa trebuie sa ai perseverenta.