| adellina a întrebat:

Cum pot avea parul brunet pe cale naturala? vreau raspunsurisad

Răspuns Câştigător
| Mony_4137 a răspuns:

Incearca cu frunze de nuc. Am auzit ca inchide culoarea parului. Fa un fel de ceai din ele si clatareste-te. Rezultatul nu e sigurhappy

6 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Pe cale naturala.nu ai cum. pe artificiala ai cum. Vopseste`l!

| r8driver a răspuns:

Inafara de vopsit...nu cred ca ecxista altceva.

| Seline a răspuns:

Frunzele de nuc, dar nu garantez ca va fi vizibil, poti incerca nuantatorul ( care dupa cateva spalari se duce), henna (care este un produs natural, eu am folosit tot nuanta brunet si mi-a iesit un saten inchis, la fel ca nuantatorul culoarea dispare), si ar mai fi sampoanele care intensifica culoarea naturala a parului.

| Pufulete666 a răspuns:

Poi nu cred ca ai cum, eu mi-am facut din frunze de nuc si urzici si a prins o tenta de roscat :-s ( de la urzici cred), cu frunze de nuc simplu nu am facut, daca ti-ai facut cu frunze de nuc simplu sa-mi spui si mie daca ti-a reusit ceva, ok? Mersi
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagă-ți capul în cuptor și coace-l un pic. Dacă nu iese negru, ghinionul tău.
Sau stai, cale naturală... păi fă un foc de tabără din câțiva copaci din pădure, fă o scânteie cu două scânduri și apoi spor la fiert. Cale mai naturală de atât...
Dar zău acum, ce are culoarea de acu'?

| biliana a răspuns:

Din poza reiese ca parul tau este cam brunet nu?
Oricum maseaza-ti parul cu ulei de cocos si sa nu te dai pe el cu infuzie de urzici pentru ca o sa se deschida la culoare.A da merge si cu frunzele de nuc insa trebuie sa ai perseverenta.