| doublekiss a întrebat:

Cum pot capata mai multa incredere in mine? anul asta am fost a9a si sunt la un liceu foarte bun(cel mai bun din judet) si nu m-am evidentiat prea mult(avend in vedere ca sunt cam timida). faza este ca daca invat si iau note bune capat mai multa incredere ca sa raspund la ore, dar cum totul e mai strict aici am luat si multe note mici care m-au doborat mai mult la figurat.asta pentru ca nu mai vedeam rostul sa incerc si nu ma consideram suficient de buna.dar cred totusi ca daca ma straduiam mai mult as fi putut.macar.pentru urmatorii ani (pentru ca acum ar fi prea tarziu) ce credeti ca ar trebui sa fac? pentru voi a fost greu liceul la inceput din punct de vedere al notelor? ce pareri mai aveti, sfaturi sau lectii de viata pentru mine?

1 răspuns:
| SPanther a răspuns:

Si eu sunt pe a 9a acum, primul semestru a fost groaznic, multe pretentii din partea profesorilor, dar in al doilea semestru mi-am dat seama ca trebuie sa iau note mari pentru viitorul meu. daca nu poti sa te ambitionezi si sa castigi mai multa incredere pentru tine, gandeste-te la parintii tai si gandeste-te ca le-ar placea si s-ar simti foarte impliniti stiind ca fiica lor are note foarte bune la scoala. si prietenii pot sa-ti dea incredere in tine, trebuie sa stii sa ti alegi si sa vorbesti cu ei si sa vezi ce-ti zic. sper ca te-am ajutat si ca ai inteles la ce ma referwinking, succes in continuare