anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot citi arhiva unei persoane dupa pc meu daca ii stiu parola de mess

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu ai cum.Numai daca poti intra pe calculatorul acelei persoanehappySi oricum nu e frumos din partea ta sa faci asta.Cum te-ai simtii u sa iti citeasca cineva arhiva?

mariana
| mariana a răspuns:

Nu cred ca este bine sa citesti corespondenta virtuala a cuiva (arhiva find compusa din acte si documente care privesc destinatarul acesteia), pentru ca exista o lege care spune ca, secretul corespondentei este asigurat si ca orice incercare de acest gen, este de fapt o infractiune denumita :Violarea secretului corespondentei, asa ca fereste-te de incurcaturi. De altfel, nici daca n-ar fi infractiune, din punct de vedere moral, nu ar fi bine sa faci o asemenea fapta, pentru ca fiecare poate si are dreptul la opinii proprii, care sunt doar pentru sufletul acelei persoane si nu pentru altii. Ai putea face acest lucru daca persoana in cauza ti-ar da acceptul in acest sens.

| Bishop a răspuns:

Nu se poate, pentru ca arhiva se memoreaza in computerul de unde s-a activat (computerul pesoanei respective), poti doar daca ai acces la computerul persoanei

| Irina a răspuns:

Nu e frumos, e ceva personal. iar apoi e "de pe pc-ul meu".

| al3xa_6696 a răspuns:

Nu poti de la pc`ul tau...doar daca intri pe pc`ul lui

| ShaKuri a răspuns:

Nu poti. arhiva e in calculatorul acelei persoane (fisierele text.)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii cobori arhiva cu dc++, si exista un program care ti-o descifreaza.insa asta in contextul in care acea persoana isi salveaza conversatiile. daca nu...,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte usor poti si fara sa stii parola...cauta pe google:cum citesc arhiva si iti vor aparea o sumedenie de posibilitati:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deutzsa_dulcik95

| florentina99 a răspuns:

Aoloo care stiti acum p bune? dq ii stim parola ce areelaughing. ca parola o stim de la persoana respectiva. am nevoie urgeanta solutzzii?