Buna,daca acea carte este cunoscuta, gen Baltagul, cauta filmul pe internet.Astfel,vei intelege si mai repede, si mai bine decat sa stai sa citesti mii de foi, iar profesoara va crede ca ai citit-o.Arunca-ti putin privirea si peste carte pentru a fi totusi sigura.In astfel de cazuri ai nevoie de foarta multa rabdare. Daca insa cartea nu este foarte cunoscuta si inca nu ai gasit un film, cauta pe internet povestire, rezumat, comentariu nu conteaza iar apoi citeste-l.Incearca sa memorezi putin, ceva gen o povestire pe scurt dar care sa cuprinda toata actiunea iar apoi mai citeste putin si din carte pentru a fi sigura ca povestirea de pe internet corespunde cu cea din carte iar personajele sunt aceleasi etc si cam asta este tot. Sper ca te-am ajutat:*.O zi buna!
Depinde, daca tie iti place subiectul cartii citesti imediat fara sa iti dai seama, in schimb daca e o carte plictisitoare sau cu un subiect nu asa de interesant dureaza ceva. Eu ma concentrez pe ce citesc si citesc mai repede, de exemplu in 2-3 zile termin o carte de 500 de pagini
O citesti, nu pierzi timpul pe net, sau nu te mai gandi la toate lucrurile, fii mai atenta la carte, o sa uiti cum trece timpul.
Nu te uita la film sau rezumat, eu am incercat asa, cand citeam cartea muream de plictiseala, mai bine o citesti, esti atenta si o sa te captiveze.Succes!
In caz ca este pentru scoala nu trebuie sa cauti filmul sau mai stiu eu ce, este timp, renunta la pc si tv si gata cartea, in 2 zile maxim e gata.
Marin_Tischer_Valentina_1963 întreabă: