| FaraNume1245 a întrebat:

Cum pot creste increderea in mine? Nu sunt genul de om care e foarte plin de el, dar nu sunt nici ala foarte moale, adica nu ma tem de nimeni si nimic, dar totusi nu am uncredere in mine. Am trecut prin multe chestii, dar din fericire nu "am crescut pe strada", cu toate ca cunosc multa lume.

4 răspunsuri:
| FrumusicaSufletista a răspuns:

Este foarte simplu cred ca ar trebui să te gindesti la toate reușitele din viață și să te uiți în jur, o să vezi ca sunt persoane mai necăjite, mai neîmplinite decit tine și atunci îți vei căpăta încrederea în tine.

| FaraNume1245 explică (pentru FrumusicaSufletista):

Faptul ca exista cineva mai necajit nu ma ajuta. Eu tot asa sunt. Nu ma ajuta cu nimic. Tot asa ma pot gandi ca exista altii mai impliniti, si ar trebui sa imi scada si mai mult increderea in mine?

| FrumusicaSufletista a răspuns (pentru FaraNume1245):

Nu,ar trebui să coinstentizeaza ca ai facut lucruri reușite în viață ta, deci ești capabil de multe lucruri, și ca să te testezi pune-ti un scop și un interval de timp în care trebuie să atingi acest scop și dacă te vei strădui, vei reuși și singur vei vedea de ce ești în stare.

| Dya300000 a răspuns:

Sunt cărți bune cu sfaturi despre încrederea de sine este mult zis, ar fi ideal sa cauți pe net sau sa Îți cumperi o carte happy