anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot cuceri cel mai tare tip din clasa? Multe il plac si trebuie sa profit de ocazie ca nu are iubita momentan. Chiar il iubesc, dar el nu stie. Si nu stiu daca ma place, dar totusi vreau sa il fac nebun dupa mine. Vreun sfat..., poate un plan de actiune, ceva, orice, pot incerca orice! Sunt chiar disperata! Multumesc mult! Dau fundita, pentru raspunsul care ma va face sa il fac sa se indragosteasca de mine, multumesc! FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| xDianne a răspuns:

Nu poti face o persoana sa se indragosteasca de tine foarte usor. Ai id.ul lui de mess? Daca da, vorbiti des, arata-i ca poate sa aiba incredere in tine. Daca zice " nu ne combinam si noi?" Chiar daca zice in gluma sau nu, refuzi, asta il va face sa te vrea mai mult. Asa sunt baietii, doresc doar ce nu pot avea.
La scoala, sa nu ii arati ca esti indragostita (nici pe mess ), prefate ca sunteti doar prieteni. " Ce faaciii X?batting eyelashes " Dar nu in fiecare pauza, prefate ca nu l.ai vazut ca sa nu se supere, asteapta de la el.
Se zice " Iubitul trebuie sa iti fie mai intai cel mai bun prieten". P.s. Imprieteneste-te cu el si nu-i spune ca il placi, si nu te lega de fosta lui iubita, asta nu le place baietilor.

3 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Il iubeşti pe dracu'. Habar n-aveţi ce vorbiţi.Aruncaţi nişte cuvinte fără sa stiţi greutatea lor.

| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Aa pai. in cazul in care momentan nu te place deloc, atunci. draga mea, dragoste cu forta nu se poate big grin. dar daca totusi te considera cat de cat simpatica [macar] incearca sa te bagi cu el in seama [ NU sa te dai la el] sa-l mai intrebi din cand in cand cate ceva, sa pari de treaba, de gasca. Si eu de multe ori m-am indragostit de asemenea persoane, si chiar daca nu`mi placea neaparat cum arata, a inceput sa-mi placa felul lui de a fi big grin. incearca sa te inbraci dragut, cu haine sexy dar. nu exagerat de provocatoare happy. Acuma depinde si de baiat, de felul lui de a fii si de ce fel de fete ii plac. tu il cunosti mai bine si ar trebui sa stii ce trebuie sa faci :d. incearca totusi sa vorbesti mult cu el. baietilor le plac fetele cu care au ce vb. :d sper sa te fii ajutat.

| xDienuta10x a răspuns:

Sa ii zici ca:Mie imi place de tine vrei sa fim impreuna ca daca ratezi sansa poate o sa iti para rau mai tarziu sau daca nu merge imbracate mai sexy cum s-ar zice si fai asa ochi dulci.Bafta multa FUNDA?