Buna, trebuie sa fi mereu cu zambetul pe buze, sa vb frumos, sa te comporti frumos cu fata care vrei sa o cuceresti, sa fi aranjat, comunicativ, sa fi mereu tu insuti, totul vine de la sine.
Stii tu, fetele sunt c-am greu de cuceritdaca nu ai ce le place lor, te chinui degeaba.
Jucati sotronul impreuna, las-o sa castige la macao si la monopoli, da-i ei pionul rosu la nu te supara, frate, imprumuta-i creioanele tale colorate...(daca ai 8-12 ani)
Zambeste-i, uita-te in ochii ei cand trece pe langa tine, poarta-te frumos.Eu,ca fata, apreciez baietii care arata impecabil.Si aici nu ma refer la haine de fite s chestii d genul asta.Sa fie curat, aranjat, sa-i stea parul bine(dar nu cu 3 kg de gel, spuma...)...
Trebuie sa ai atitudine, sa iesi din tipar(dar fara sa arati ca un ciudat paralel cu lumea), sa fii original...
Nu vorbi tare, controleaza-ti miscarile, gesturile, vorbele...
Fii natural.
(daca esti mai mare)
Stiu, e greu. Dar fetele sunt pretentioase.Deci succes.
)mai mersifrumos. te lauzi aici cu ceva iar noi nu stim? ia treci la apartate, pleaca in spania si vino inapoi cu un bmw seria 7 siiiii...mai creste si u putin cat despre tine... fa. ti curaj si infrunta. ti temerile
1:ieshi cu ea la o inghetzata. 2:ii spui cuvinte dulci:3afli ce stil de baietii ii place si te imbraci ca ei.succes:*
Esti prea micut pentru fete mai baiete
fetele se cuceresc cu barbatie, sa fii puternic, unele vor bani, masina, casa
deci, cum am zis, esti prea mic
Cate raspunsuri atatea pareri subiective. la varsta ta nu cred ca se poate pune problema de cucerit dar te poti apropia de ea devenind cea mai buna,, prietena,, a ei, cineva in care sa gaseasca o persoana de incredere. mai departe lasa si timpul sa decida