anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot cuceri un baiat care tine la o fata care isi bate joc de el?sad

3 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Ii demonstrzi tipului ca fata isi bate joc de el, ca tipa nu-l merita, etc. Dar trebuie sa o faci intr-un mod din ala foarte "fratesc", sa nu-si dea seama tipu' din start ca tu il vreihee hee. Chestia asta poate dura mult timp, mai ales atunci cand vrei sa-l atragi de partea ta. Plus ca cine stie daca tipul va renunta la acea fata sau nu.
Succes happy

| Madalichka a răspuns:

Eu pot spune ca sunt de acord cu cele doua raspunsuri de mai sus. N-ai dat mai multe detalii, asa ca baiatul se poate incadra in oricare din cele doua categorii.
Ti-as fi sugerat sa fii ajutorul lui, sa il sustii si sa iti planga pe umar, dar e posibil sa ramai doar cu asta, iar el tot pe ea s-o iubeasca si sa iti povesteasca despre cat o iubeste... Nu cred ca merita. Poate o sa-si dea seama ca merita ceva mai bun si poate te va lua in vizor, dar... nu te baza pe asta. Cauta altul, care sa te meritewinking

| alexbhasiatat a răspuns:

Simplu.Nu ai cum.De ce? Vezi tu, omul va dori aproape tot timpul ce nu poate avea sau ceva care il va obtine greu.Asa este natura umana.Baiatul respectiv de care spui tu si de care iti place o va dori pe ea, pentru ca omul este atras de acel ceva greu de controlat si maret. Sper ca ti-am fost de folos

Întrebări similare