Buna!
Parerea mea, personala, este urmatoarea:
Daca i-ai spune direct ca il placi, exista riscul de a-l indeparta de tine.
Pentru inceput, nu ai neaparata nevoie de cuvinte ca el sa inteleaga faptul ca il placi
Ai putea sta mai mult in compania lui, ai putea vorbii mai mult cu el despre diverse subiecte, i-ai putea atrage atentia cu unele lucruri precum simplul fapt ca iti face placere compania lui.
Daca vede ca esti o fatuca ok, si nu cu fite, etc, si el s-ar putea sa isi doreasca sa te cunoasca din ce in ca mai bine, si astfel relatia voarta s-ar putea dezvolta, acest pas venind din partea amandurora, nu numai din partea ta asa cum s-ar intampla daca i-ai spune direct ca il placi.
P.S.: Sper ca ti-am putut fi de ajutor
A.si era sa uit. Inca o parere fix personala:
E ok sa vorbesti pe mess cu el, dar din punctul meu de vedere nu mi-se pare chiar atat de ok sa-i spui pe mess ca il placi, sau el sa te intrebe pe mess daca vrei sa stai cu el.
Una e prin cuvinte, si cu totul altceva este atunci cand il vezi privindu-te in ochi, cum se balbaie de emotii, cum se manifesta cand e in prezenta ta, sa-i simti mirosul, sa-i simti caldura atunci cand e in apropierea ta, sa-l surprinzi din cand cand cum te priveste, iar atunci cand vi-se impreuneaza privirile se preface ca se uita in alta parte, etc.
Acestea sunt nimicurile care iti umplu viata. Nu cateva cuvinte insirate pe messenger