Buna!
Ii dai like-uri, faci com-uri dragute dar sa nu pari disperata dar mai bine incerci sa il cuceresti in REALITATE decat pe facebook.
Succes!
Funda?
Mda,te invat ceva Andreea pe acest site se ajuta oamenii fiecare cum stie,dar la final trenuie doar sa ii urezi succes sau sa ii transmiti o zi buna,dar niciodata sa ii ceri funda este treaba de bunul simt, la inceput la fel am fost si eu (funda, funda) si inca ceva daca vei vrea pe viitor sa devi expert TPU nu vei putea fii daca ai raspuns la categoria trivia si amuzante ca acest site are nevoie de oamenii care chiar sa ajute comunitate nu glumeti, mai avem de invatat, o seara placuta iti doresc.
Mda, te invat ceva Dan, eu stiu ca scopul tau in viata e sa ajungi expert TPU, dar chiar nu imi pasa parerea ta.
Eu am ajutat-o, i-am dat sfaturi dar tu nu ai facut asta... ai venit sa ma critici . Asa e TPU are nevoie de oameni seriosi dar daca tu consideri ca raspunsul tau a fost unu care chiar conteaza.
Oameni glumeti... tu stii ca la T/A nu se dau raspunsuri "serioase"? sper ca stii. Nu e treaba ta ce fac eu.
O seara buna iti urez.