Bea multa apa si fa exercitii pentru abdomen. In primele zile 15 minute. Apoi dupa vreo saptaman 30 minute. Nu te forta din prima sa nu faci febra musculara. Fa exercitii usoare si eficinte, gen pilates. Gasesti pe youtube modele.
Bea multa apa si fa exercitii pentru abdomen. In primele zile 15 minute. Apoi dupa vreo saptaman 30 minute. Nu te forta din prima sa nu faci febra musculara. Fa exercitii usoare si eficinte, gen pilates. Gasesti pe youtube modele.
Dimineata evita sa mananci mult.Mai bine niste fructe sau legume. Oricum, ceva fara prea multe calorii
@ Becka... ora ultimei mese se stabileste dupa anumite criterii... asa ca nu oferi sfaturi daca nu stii pentru ce le dai... daca ar manca ultima masa la ora 17 ar trebui sa doarma la ora 21 si nu prea cred ca e cazul.
slabirea o faci doar cu sport, regim si vointa... daca nu n-ai sperante
Mananca multe fructe (fara banane), bea multe lichide, mananca paine mai putina si exerciti de abdomen (eu asa am dat-o jos)...si nu in ultimul rand dulciurile in masuri mici
Cineva ti-a spus sa nu mananci mult dimineata. Mare porcarie, dimineata poti sa te rasfeti poti sa mananci o felie de paine, si poti sa gusti din ceva ce ai pofta. micul dejun este cea mai importanta masa, ea trebuie sa fie consistenta, si oricum vei arde caloriile mancate de dimineata pe parcursul zilei. Fa sport, exercitii pentru abdomen, alergat, stepper, dans. Nu astepta s-o dai jos intr-o saptamana, de burtica scapi mai greu, stiu asta, desi fac sport si mananc sanatos de la mijlocul lunii mai nu am reusit sa scap de tot de burtica, insa sunt optimista . Renunta la orice bautura carbogazoaza.nu te baga la diete pentru ca e posibil sa faci o burta dubla dupa ce dieta s-a terminat. Bafta
Salut Sads0ul,
Am scris un articol interesant despre cum poti sa dai jos BURTA si sa obtii un abdomen plat si definit. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/da-burta-jos-partea-1/
Spor!
Pai DOAR cu dieta sigur NU o dai jos. Si dieta ajuta. dar impreuna cu exercitiile. fac miracole . Poti cauta pe google de exemplu. "exercitii pentru abdomen ". si eu asa faceam. si gasesti acolo site-uri si iti explica calumea. Spor
Creepygirl2002 întreabă:
AnDr3wBoSs întreabă: