anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot deveni mai rece/haladit? M-am săturat să fiu bun la suflet și luat de prost. Am 17 ani.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si daca ai sa devii rece ai sa fii luat de smecher sau?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nu vreau să m ai fiu prostul la alți, Vreau să le răspund și lor așa cum îmi spun și ei mie.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ți-aș recomanda sa ignori. Așa e cel mai simplu că de tragi linie. Și cel mai sănătos pentru tine

| VoidEternal a răspuns:

De fiecare dată când aud întrebarea asta, și e pusă foarte des aici de tot felul de "modești", mi se ridică așa o sprânceană ironic. Pentru că tot timpul trădează un sentiment de superioritate din partea celui care întreabă.

"Eu sunt așa un băiat bun, dar lumea e așa de rea..." sad

Hai să-ți explic cum stă treaba de fapt. Un om care e cu adevărat bun la suflet nu așteaptă ca toată lumea să se poarte frumos cu el pentru asta. Pur și simplu așa e el, așa îi zice inima sa fie și nu se schimbă, indiferent de cum ii e validat, sau nu, comportamentul în societate. Cine e bun și așteaptă o recompensă pentru asta, nu e cu adevărat bun.

E exact ca și băieții care se plâng că vai, ei sunt nice guys, dar fetele se poarta așa de urat cu ei și îi iau de fraieri așa că vor fi playboys de acum. Cu alte cuvinte nu au fost niciodată nice guys, voiau doar să primească ceva pentru un comportament considerat îndatoritor, dar odată ce nu au primit ceea ce așteptau, s-au schimbat. Aia nu înseamnă că ai fost nice și lumea te-a făcut rău, înseamnă că nu ai fost nice niciodată. Deci nu te-ai schimbat de fapt, erai așa de la bun început.

Așa că fii bun la suflet dacă ești, daca nu, lasă vrăjeala.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Salut, La suflet sunt bun dar alți cu mine nu și dacă mă vede tăcut normal că se ia de mine, De ex. La liceu.

| Anonim147943 a răspuns:

Buna. Mai bine fi bun la suflet. Daca unii te considera prosti, ei sunt, pentru ca nu apreciaza persoanele ca tine