| DrTrxTr115 a întrebat:

Cum pot deveni mai bun la suflet si mai putin nesimtit? Cel mai bun si ajutator raspuns primeste FUNDA direct.

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Pentru asta ar trebui să te pui mereu pe tine pe locul 2! Gândeşte-te că oameni se bucură dacă eşti mai drăguţ cu ei.

5 răspunsuri:
| bibyyutza a răspuns:

Pai încerci sa te schimbi. Adica fii mai atent înainte de a spune sau a face ceva care ar putea sa ii insulte pe cei din jur.

| BornToBeLoved a răspuns:

Gandeste te ca toti suntem oameni, meritam acelasi comportament din partea celuilalt! Nu pune oamenii pe categorii

| sappy a răspuns:

Mai bun la suflet poti deveni daca ai un animal de companie si inainte de a spune ceva ce poate vei regreta, gandeste-te de doua ori si spune o data!

| bianca123bianca123 a răspuns:

IUbirea te face sa te schimbi... daca nu exista iubire... incearca asta, iti zic din propria mea experienta :
- Gandeste-te cum te-ai simti tu daca ai fi in locul celui criticat...
- Gandeste-te ca in timp ce urci pe scara vietii, trebuie sa dai Buna Ziua tuturor oamenilor de pe scara, pentru ca atunci cand te cobori, sa ai cine sa iti raspunda la salut. laughing) :*

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Eu vreau sa fiu mai nesimtita laughing. Am realizat ca degeaba st eu draguta cu unii pentru ca nu are rost