Hai sa-ti spun un secret...la un moment dat in viata toti ne dorim asta.ideea este sa fii deschis sa nu'ti fie frica sa socializezi chiar daca nu ai fqt cunostinta cu acea persoana, inainte era chestia ca sa faci cunostinta cu' omul si apoi deveniti prieteni.acum insa va imprieteniti si apoi faceti cunostinta.nu e mare lucru sa fii popular.
eu una am devenit mai"prietenoasa" cand am inceput sa merg cu' restul dupa scoala, dar mai bine nu mergeam cu' ei. acum sunt otipa ok in ochii altora(cred), dar cu' ce ma ajuta chestia asta? cu' nimic.
bafta la "a deveni "vedeta""
Pai sa fi glumet tine de caracterul tau
iar popular poti deveni facandu-ti multi prieteni
ca sa fi glumet ai putea sa nu iei totul in serios , altceva nu prea ai ce sa faci, tine de caracterul tau si nu e bine sa fi o persoana falsa doar ca sa pari glumet
si prieteni poti sa-ti fcai mai multi, sa fi mai deschis, mai prietenos, sa nu fi timid si nici tacut
ok, o sa-ti dau add
Sa devi popular?
pentru ce pentru altii?
dc nu te simti bine asa cum esti tu?
imi aduc aminte cand spuneam eu asta sa devin eu mai populara ca sunt normala si vedeam fetele astea f populare stateau toti de vb cu ele sau baietii etc...si nu am reusit sa devin populara pentru ca nu imi sta mie in fire...ma simt bine asa cum sunt eu normala
si acum dupa cativa ani nu vreau sa iti spun cum au ajuns fetele alea populare mai bine tac.
bine ca tu esti baiatdar fi modest si cum esti tu.nu trebuie sa te schimbi pentru altii
Dar poti sa iti faci prieteni multi...sa faci o impresie buna
sa fii glumet sa fi timid
sa iesi afara cu prietenii
cu fetele
Mai glumet mai popular multi ar spune sa fi asa cum esti tu si lumea te va placea eu cred ca ai putea face si unele schimbariNu stiu depinde de anturaj si de felul in care ai fost crescut.De felul in care ai fost crescut spun pentru ca nu orice om poate fi glumet. Poti citi o multime de bancuri pe internet, le faci mici farse colegilor de clasa banuiesc ca esti la scoala
In primul rand nu apela la bancuri sau carti de glume.
Din ce am observat eu, cel mai placut umor este cel "de moment"sau"situatie". Asta referitor la glume.
Sa devii mai popular? Hmmm Pai, sa fii deschis, prietenos, amabil, sa te implici in niste activitati ale scolii.
p. s:nu incerca sa fii ceea ce nu esti sau "actor in propriul rol"
Nu ai nevoie de foarte multi prieteni. daca ai macar unu si ala e bun atunci considera-te norocos! eu am mai multi prieteni dar nu foarte apropiati, ma refer la acel tip de prieten caruia nu poti chiar sa-i spui toate secretele... un fel de amic. fa-ti un cont pe twitter chiar daca nu o sa ai multi followeri din prima dar totusi acolo poti sa-ti exprimi parerea fara teama de a fi criticat.eu am cont de 2 zile si am 4 followeri dar nu disper, imi pot face prieteni f usor
De ce sa devi popular? pentru ca nu mai poti iesi pe strada! o sa fii doar inconjurat de paparazzi si de toti cerand autografe si alte chestii. ce este bine in asta? nu stiu eu una as vrea sa fiu asa cum sunt! nu sunt popular si alte chestii pentru ca Dumnezeu m-a lasat asa pentru ca nu am aceea putere de a fi popular! daca mai vreti vreun sfat contactati-ma la adresa:lipan. daniela
sper ca am fost de folos
Uite baietas cum stau lucrurile cu cea ce spui tu.Si eu am fost as ca tine si cred ca asa au fost si multi alti, in fine, imi doream sa fiu popular sa fiu glumet vedeam la scoala baieti poate debea statea hainele pe ei si aveau fete de fete.Acet lucru nu se invata si nici nai de unde sa le iei pentru ca acest e ca apa din mare, nu-i buna decat sa stea acolo.Cea ce vreau eu sa spun este ca cu cat ai dai mai multa atentie mai indepartat o sa fi de acest lucru.Dar o sa iti spun o formula facuta de mine CLASA A 8 SI UN SINGUR PRIETE:TIGAN, spun clasa a 8 pentru ca daca te duci acolo unde sunt acesti "smecheri" si vad ca ai un nivel de cultura nu numai ca devi popular dar si RESPECTAT.Asta ar trebui sa intrebi.In final nu incerca sa fi popular incearca sa fi respectat sa respecti si sa vorbesti intodeauna ce gandesti despre un om chiar daca e bun si chiar daca e rau.Credema ca n-ai cum sa gresesti si sa vezi tu pe la 16 17 ani ce-o sa fie.
ale0409 întreabă: