Sunt mai multe metode sa descarci de pe youtube, de exemplu : cu download helper cu ajutorul mozilla, sunt programe on-line care fac acest lucru, mai esti pymaxe si lista poate continua!
Pai ea are buton chiar sub videoclip pe care scrie download..si eu vreau!
A devenit chestia asta ca si o noutate sau un must-have in materie de fite? Sau cum? Ca nu inteleg, dupa cum stii, domnia si prostia se platesc, si informatia inseamna putere, pun pariu ca dupa ce o sa iti zic metoda prin care poti sa ai asa ceva, o sa zici ca nu stii cum se foloseste si o sa intrebi unde trebuie sa apesi ca sa descarci!
Nu e o fiță drăguța, doar vroiam si eu sa descarc mai ușor muzică fără să caut pe o mie de site-uri. Nu îți înțeleg aluzia cu domnia si prostia, e un mod de a mă face proastă? Iar faza cu unde apeși să descarci am zis că ea are butonul ăla si își descarcă mai ușor. Dacă n-ai altceva de făcut înafară să dai rasp. astea, mai bine nu le mai da.Eu am întrebat deoarece mi se pare interesant!
ca sa ai acel buton, trebuie sa ai instalat Chrome, si sa intri la App Store, sa instalezi Youtube Downloader, e o extensie a lui Chrome acel buton, intra, vezi si cerceteaza, ca sa nu zici ca vorbesc prostii!
Da si o pritena de-a mea descarca de pe youtube cu un program.
Nuti tebuie neaparat laptop.
Nu cred ca e neaparat un program.pur si simplu dai download si dai la mp3 si se descarca singur numai trebuie sa ai putin rabdare
croissant întreabă: