Cei puternici i calca in picioare pe cei slabi rar oamenii cu carcater, spune-i asta la dirigina, directoare nu ai ce face ei te vad ca fiind inferioara plus ca esti jucaria lor cu care se distreaza ei, e greu sa te intregrezi in lumea lor ipocrita nefind genul
Nu aveti diriginta sau diriginte? De ce nu te plangi ca esti jignita?
Cand te necajesc replicile lor, nu mai pune ochii in jos si nu mai atce, da replica!
Zambeste-le si spune-le ca le multumesc pentru compliment, dar azi arati mai bine ca ei, iar d enu cred, sa se uite in oglinda. Si cu acelasi calm, le sambetsi si le intorci spatele placand de acolo.
Isi bat joc de tine pentru ca etsi muta si nu le spui nimic!
Atentie, nu-i injura, nu plange, nu pune bot sau ochii in pamant, ridica fata, zambeste tuturor, pentru ca, atunci crapa ei de ciuda!
Sub nici o forma sa nu le arati ca suferi!
Stai cu man ape sus la scoala, fii foarte activa si zambeste-le tuturor. daca te intreba de ce zambesti, le spui ca esti fericita si pleci, fara sa le mai dai alte explicatii!
Joaca teatru, pana se plictisesc si te vreo lasa in pace!
Cu colegul care iti spune ca esti urata:
Spune-i ca-i stii asta si ca nu-ti pasa cand primesti complimente de la altii mai urati ca tine (adica el)! Si dupa ce-i spui asta, te intorci pe calcai si pleci razand sau fericita mai departe.
Ai putea incerca sa-i eviti, dar nu cred ca vei rezolva ceva.
Si cum, cui pe cui se scoate, ia-i si tu la misto, ce ai de pierdut? Doar sa fii atenta sa dai replici mai bune sa nu aiba ce sa spuna.
Si mai bine, incepi tu sa-i iei la misto inainte sa o faca ei, cand vezi ca se uita la tine, nu-i lasa sa apuce sa zica ceva, zile si tu ceva gen "Ce te uiti ca broasca la inundatii".
Multa bafta
Atitudinea si actiunile tale atrag astfel de atitudini si comportamente. Mai lasa din orgoliu si poate vei intelege ce sa le spui.
Asta mi se întâmplă și mie.
La faza cu aceea fata sa ști ca poate este invidioasa pe tine sau vrea doar sa se dea mare ca este cool fata de tine.
Cred că acel băiat se ia de tine pentru ca te place.
Nu îi mai baga în seama, sau dacă vrei jignești și tu.