Ehe,daca chiar vrei poti da cu bigu pe fata, dar nu prea rezolvi mare lucru, nu o sa creasca peste noapte.Eu am 24 de ani, si tot nu am o barba deasa asa cum doresc eu, insa timpu le rezolva pe toate(am fost ca tine) nu suporta msa mi se zice sa astept, insa asta e tristu adevar.Colac peste pupaza, mie imi creste barba, stii care e baiu? nu creste deasa si e mai al dracu sa creasca si sa nu creasca deasa ca e nasol sa te barbieresti des, mai bine sa nu ai barba deloc, oricum trebuie sa fi om al dracu sa scapi de barba definitiv.Eu de fel o tund la cateva saptamani si aia e, dar sfatu meu e sa astepti, iti poti intreba tatal daca vrei sa afli mai multe, sunt sigur ca bucuros ar discuta cu tine despre asta ca de la barbat, la viitor barbat
Nu inteleg de ce vrei sa ai barba. Ai 15 ani mai bine sa pari tanar, barba de imbatraneste. Dupa parerea mea oricum ar fi mai bine far barba, dar iti urez succes.
Vreau barba, oricum par mai batran decat sunt. Totusi, raspunsul tau nu m-a ajutat cu problema mea.
Stiu, incercam sa te ajut sa te placi asa cum esti. Cand va veni timpul sa ai barba o sa ai, eu zic sa te bucuri asa cum esti.