In prima zi nu prea ai ce impresie sa faci pentru ca stai destul de putin la scoala.
Pentru a doua zi iti dau eu un sfat, care ar putea sa para prostesc si aiurea dar nu e deloc.
Fii atent in pimele zile nu te axa pe principiul sa ma apropii de baieti sa nu ma respinga din grup...e cea mai mare prostie si nu merge decat daca esti smecher si tupeist si de multe ori si nesimtit. Apropie-te de fete! Incearca sa fii tu baiatul din grupul de fete Si iti spun si de ce functioneaza, te-ai apropiat de fete si sa zicem ca baietii o sa se ia de tine gen: ''Wa gayule stai cu fete in *** '' toate fetele o sa sara sa te apere si sa le dea replici gen : ''Mai bine sa stea cu atata fete decat voi singuri si virgini pana la 18 ani, hah '' Si atunci toti o sa inceeteze si o sa te admire ca ai toate fetele din clasa ''cu tine'' si usor usor o sa se imprieteneasca cu tine, mai ales ca fetele din clasa ta stiu si alte fete din liceu si asa o sa ai si mai multe prietene fete si o sa fii cu atat mai admirat de baieti Si chiar merge, am un coleg care a folosit aceeasi strategie si uite-l acum, e prieten cu toata lumea din clasa Si cu baieti si cu fete...ar parea ca te folosesti de ele, de fete dar nu e deloc asa iti faci doar prieteni doar ca sunt fete Bafta si daca aplici sfatul o sa vezi ca functioneaza, dar ai grija sa nu fii deloc timid cu fetele cand te imprietenesti, ca nu prea mai merge dupa fetelor nu le place sa aiba i grupul lor baieti timizi
JNRegretteRien a omis faptul ca facanduti prietene fete o sa ai si alti prieteni ai prietenelor din alte clase si tot asa pana devi badass
anonim_4396 întreabă:
smilerz19 întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: