| florynstefan1 a întrebat:

Cum pot face o fată să fie geloasă? Și cum o pot face să își arate sentimentele? Dacă mă dau drept un prieten de al meu și îi spun că Ștefan (Adică eu)A pățit ceva grav...Ar putea să își arate sentimentele? Fără critica va rog! Mulțumesc! Sau dacă știți alte metode de a o face să își arate sentimentele sunt binevenite! Menționez că de ceva timp îmi apare în vise dar nu mereu! chiar și dacă nu m-am mai mai gândit la ea tot îmi apare în vis uneori? O semnificație a acestui vis? gen de ce o visez și ce ar însemna? scuzați dacă nu am încadrat întrebarea la categoria potrivită! Mulțumesc și aștept cat mai multe răspunsuri! Dacă cineva crede că este mai bine să discutăm pe watap las numărul 0738165578 ca să mă adauge!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu ar putea sa-si arata sentimentel dar ar putea sa-si arate ingrijoararea.
Sentimentele nu le arati in situatii critice, ca atunci apare mila, nu dragostea.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru florynstefan1):

Tu te agati cu disperare de o fata care nu te place si incerci cu smecherii sa pretinzi a fii cine nu esti, doar ca sa aflii daca te place.

Sincer, nu inscenezi scenarii care sa stoarca lacrimi, sa convingi omul ca-i in necaz, sa-l sensibilizezi, ca esti patetic atunci, daca ai ajuns sa inventezi tragedii din disperare...
Fii vertical si intreba fata aia in fata, nu mai juca teatru, ca va iesii la iveala minciuna si s-ar putea sa primesti toata ura din lume, daca ajungi pe mana ei.
Comportra-te ca un barbat, nu ca un mucos, care pretinde a fii barbat!

| TheUnluckyClaudiu a răspuns:

Semnifica ca te-ai indragostit de ea. Poti sa vezi daca si ea simte ceva pentru tine prin anumite lucruri minore gen, daca se baga in seama cu tine, daca rade la glumele tale, daca va intersectati privirile dintr-o data. Discuta cu ea happy