| DeCeMaiContează a întrebat:

Cum pot face o persoana sa-si schimbe parerea despre mine? Nu stiu sigur ce parere are despre mine, insa cu siguranta una nu prea buna. Consider ca ma crede ciudat si ca am probleme cu capul. Iar eu nu sunt asa de obicei, pot fi foarte comunicativ si de treaba, mi s-a mai spus de asemenea ca am o gandire foarte buna. Totodata, sunt altruist si imi place sa ajut persoane. Poate ca nu procedez ok, insa vreau sa-i demonstrez acelei persoane ca aparentele inseala si ca nu sunt deloc asa. Sunt timid si poate putin ciudat pentru cei care ma vad la prima vedere, dar cine ma cunoaste stie ca nu sunt asa deloc. Ne cunoastem de o saptamana, deci cred ca inca mai pot face ceva. Repet, stiu ca n-ar trebui sa demonstrez nimanui nimic, insa imi doresc ca eu si acea persoana sa rezonam in continuare, chiar daca nu putem fi prieten foarte buni. Nu stiu daca are vreo importanta, dar suntem baieti si eu si persoana respectiva (apropo, nu va ganditi ca sunt gay laughing ).

1 răspuns:
| 1Marinn1111 a răspuns:

Păi de unde stii ca nu are o parere prea bună despre tine? Dacă vrei să i demonstrezi unei persoane ca s-a înșelat poti face asta petrecînd timp cu aceea persoana pentru as da seama ca nu esti asa cum crede... nu ai dat prea multe amănunte dar dacă te crede ciudat demonstrează -i contrariul încearcă să i devi prieten.