| davidut11 a întrebat:

Cum pot face sa dureze o relatie la distanta

5 răspunsuri:
| PinoDenisa19 a răspuns:

Buna,
Off, o astfel de relatie nu merge, sau sunt foarte rare cazurile. Nu o zis cu rautate dar mi s-a intamplat si mie, pur si simplu nu mergea. Nu ai o certitudine ca partenerul nu o sa te insele oricata incredere ai in el. Totusi, ai grija ce faci.
O zi frumoasa.

| Jolieღ a răspuns:

Davidut11 trebuie sa stii ca unei fete ii place sa i se spuna cuvinte dulci asa ca nu ezita! Vedeti-va cand puteti si cat puteti de des.Relatia voastra poate continua!

| maly00 a răspuns:

Pai...poti incerca sa nu il/o tot bati la cap cu o gramada de apeluri big grin dar nici sa nu'i oferi prea multa libertate, pentru ca asa va crede ca are voie sa faca tot ce vrea.ex sa te insele, poate ii mai faci vreo vizita surpriza, sa fie pe neasteptate si sa vezi daca este fericit/a sa te vadabig grinmult bafta! si sa va tinawinking

| Ea12345 a răspuns:

Trebuie sa comunacati foarte mult. Iar daca nu mai gasiti subiecte, e clar ca are loc o ruptura. Daca intr-adevar va potriviti si sunteti facuti unul pentru celalalt, atunci veti ramane impreuna in ciuda distantei. Daca insa intervin neincrederea, gelozia sau monotonia, e clar ca ceva nu este in regula.

Alint-o, trimite-i mesaje dragute, dar n-o sufoca.

Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multa rabdare si comunicare...
si eu trec prin asta, inca mai am mult de lucrat la capitolul rabdare...