Fi respectuos, galant, politicos, fă-le să râdă şi nu uita să zâmbeşti. A da, şi dacă este vreuna supărată nu uita s-o consolezi.
Ceva ce le enervează foarte tare pe majoritatea fetelor: Să te porți cu ele cu mănuși. Mai ales dacă vreți să fiți prieteni. E enervant.
De exemplu: Îi zici unui coleg "Bă, dă-mi un creion". Unei colege îi zici "Scuză-mă, îmi poţi împrumuta unul din creioanele tale?".
E fals.
Ce simte fata?
Ori că nu vrei să fii prietenă cu ea, ci doar te foloseşti ca să-ţi dea creionul, ori că eşti extrem de fals, şi asta n-o să-i placă.
Repet! Asa în cazul în care fetele te cunosc şi vrei doar să fi-ţi prieteni.
Dacă te întâlneşti prima dată cu o tipă undeva, nu trebuie' să te porţi ca un măgar, pentru că majoritatea oamenilor cred în prima împresie.
Nici dacă vrei să fii cu ea. Comportamentul pe care l-am exemplificat mai sus atrage după sine friendzone-ul.
Ah, şi zâmbeşte. E extrem de important să zâmbeşti. Oferă comfort.
Fii tu insuti poarta-te frumos cu ele si respecta-le. Rezultatele nu vin asa repede dar tot o sa apara, ai rabdare si totul o sa fie bine. Gandeste pozitiv pentru a atrage lucruri bune si sa fii deschis la lucruri si persoane noi. Bafta