| fluturasul a întrebat:

Cum pot face sa slabesc cateva kg repede. Am 1, 64, 55 kg, 16 ani si simt ca m-ma ingrasat ff tare fata de anul trecut. Ce ar trebui sa manac? Mentionez ca am o diete echilibrata pe care incerc sa o mentin dar asta nu ma ajuta la pierderea in kg.

De asemene am si o bicicleta medicinala. Cat timp pe zi ar trebui sa lucrez la bicicleta?

Ce alte sfaturi imi mai puteti da?

Răspuns Câştigător
| camelia1812 a răspuns:

Dar esti perfect normala!
la inaltimea ta. greutatea este normala
continua sa mananci sanatos
esti OKwinking cel mai mult conteaza sa te simti tu bine in pielea ta big grin

3 răspunsuri:
| annie_9752 a răspuns:

Cea mai buna metoda pentru a slabi este inotul.Crezi ca poti sa faci asa ceva in perioada asta? Cat despre bicicleta pe care o ai, incearca sa lucrezi pe zi in jur de 30-40 de minute. Dansul este o alta forma de a pierde kg in plus. Pune-ti muzica si danseaza sau fa aerobic(gimnastica pe muzica) timp de o ora pe zi; e foarte distractiv.Totusi,daca te incalzeste cu ceva, eu am 14 ani, 1, 63 si 54 kg si, datorita faptului si sunt inalta nu arat deloc grasa, din contra! Inca un sfat:Nu slabi prea mult! Dupa masurile pe care le-ai mentionat mai sus, cred ca ai un corp reusit; crede-ma!

Sper ca ti-am fost de ajutor! Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://calorii.oneden.com/imc.html tu intri in catogoria persoanwelor cu o greutate normala, dar daca socoti sa mai slabesti cred ca e bine sa te ocupi cu sportul, si sa nu maninci inainte de somn dar restul sa ramie asa cum si a fost,,, un mod de viata si o alimentatie sanatoassa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti numai bine...chiar perfecta, tu decizi.