| AllNone a întrebat:

Cum pot face si eu niste bani? Vine vara si am nevoie de niste bani pentru un tricou, o haina, etc. Am 14 ani. As fi dispus sa lucrez ( stiu ca sunt mic ca si ani, dar am totusi 1, 80 daca ajuta ) part-time, deoarece vine var si am timp. Sau alte modaliati... Sunt din Brasov. Mersi! Dau FUNDA*!

6 răspunsuri:
| cosmina23456 a răspuns:

Ai putea sa iti rogii unul din parinti sa se angajeze ca distribuitori de ziare si sa faci tu treaba asta iar salariul sa il ridice parintii si sa ti-l dea tie, dara ar cam fi o problema daca te-ar prinde protectia copilului, pentru ca doar de la 16 ani ai voie sa lucrezi in romania.totusi esti foarte inalt deci ai putea parea. funda?

| Wipk2y a răspuns:

Daca esti pe ilegale, stiu eu niste mafioti in Brasov. Se ocupa cu proxenetism, vanzare DMT si te pot angaja ca traficant. O sa te plateasca cu 2500 lei pe luna. Suna la 0734571629. Daca nu esti pe ilegale te angajez eu sa vinzi struguri cruzi in Republica Moldova.

| iron86 a răspuns (pentru Wipk2y):

laughing))))))))))))))))))) MOR FRATE MOR

| iron86 a răspuns (pentru Wipk2y):

Poarta o discutie cu parinti tai si cerere 50% din alocatie adica 40 de lei sau chiar toata totusi negociaza! Sau vine chesti de prin casa de care nu mai ai nevoie cum ar fi televizoru care il ai in dormitor, patu pe care dormi, bratarile si colierele lu maicata si telefonul tau! Se ia bine crede-ma!

| AllNone explică (pentru iron86):

Loooolll, ok, o sa imi vand casa si tot ce am! Mersi de idei laughing)))

| DrewJ a răspuns:

Pe langa a lucra, ai putea sa iti ceri alocatia de la parinti!