Sinceritatea. Spune-i ce simti pentru el. Poate e prea timid pentru a face el primul pas incearca tu nu ai nimic de pierdut...
Daca si el isi doreste probabil ca va face el primul pas...insa ai mare grija sa nu pierzi un prieten incercand sa il faci iubit
Sunt de acord cu Silvia. daca el nu vrea...
Nu il forta. dragoste cu forta nu se poate
In primul rand daca este posibila trecerea simti asta si nu iti mai ramane decat sa ii propui sa inceti o relatie, sau poate un sarut furat...
Eu sunt baiat normal daca te place o sa faca primul pas apoi tu al doilea pas si o sa iasa ceva frumos iti garantez succes
Arata-i discret ca iti place de el.Vezi cum reactioneaza. Daca iti raspunde la gest, continua. daca nu, lasa lucrurile asa cum sunt.
Si eu am fost indragostita de cel mai bun prieten, i-am dat de inteles ca imi place de el, iar el m-a respins. Dupa asta am plecat la mare, iar cand m-am intors de acolo(cuplata cu cineva) a inceput sa ma caute si sa imi zica sa fim impreuna si chestii de-astea!
Sfatul meua-i de inteles ca il placi, si lasa-l pe el sa preia initiativa daca ii place si lui de tine!
Mult noroc!
Pupicy!
E cam dificil...Intr-o prietenie, exista anumite sentimente, de prietenie, iar intr-o relatzie, sentimente diferite, altfel de dragoste. Daca tu ai reusihit sa faci aceasta trecere dintr-un tip de sentimente in altul, atunci si el trebuie sa faca acest pas... Tu trebuie sa-l faci pe el sa te vada ca o posibila iubita, si imaginea de prietena sa fie undeva in urma...Ai grija insa sa nu o dai in bara si sa il pierzi si ca amic...
Mult succes!
NaughtyFamousIrresistible întreabă: