| Deea_8310 a întrebat:

Cum pot face un baiat din alta clasa sa ma placa? Adica, vreau sa spun ca nici macar nu imi stie numele, probabil ma stie doar din vedere. Ce e de facut in cazul asta? As vrea asa de mult sa fiu cu el :X

8 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Vorbeste cu el si fi tu insati si foloseste-te de faptul ca esti fata. Invita-l undeva si spune-i ce simti pentru el.

| Emeraude a răspuns:

Nu-l poti face sa te placa.Trebuie sa fi cat mai originala, nu stiu cum sa-ti explic, fi in esenta ta happy. Vorbeste cu prieteni de-ai lui care il cunosc, sau daca aveti prieteni comuni, cu atat mai bine...

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Mie mi se pare ca sa-l inviti deja e prea mult. Am fost si eu in situatia asta. Incearca in primul rand sa-i afli adresa de mess, asta in caz ca stii pe cineva in clasa cu el. Daca vei incepe sa vorbesti cu le din prima, va crede ca esti prea insistenta....sau cine stie...gaseste un motiv ciudat "cat e ceasul?" sau "cum este profesorul nu stiu care". Ceva de genul! Incearca! Incearca sa te imprietenesti cu el si totul va merge de la sine! Crede-ma. Totul e sa-i afli adresa de mess.

| Betty18 a răspuns:

Inceark sa ii afli idiul de mess de la o prietena care il cunoaste si asa o sa va cunoasteti

succes

| www a răspuns:

Cred ca prima oara ar trebui sa iti afle macar numele. Fa cunostinta cu el, vorbeste cu el si cred ca restul vine de la sine.

| Avril:x a răspuns:

Incearca sa faci rost de Id lui.De la o prietena un prieten...Si spune-i cine esti si cum te numesti...Pastrati legatura, incercati sa deveniti prieteni si poate cu timpul ve-ti fi si impreuna... Un lucru mai am de spus...Nu grabi lucrurile...

Succes!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dul intr-un loc frumos si spune-i ce sentimente simti pentru el si cat de mult il iubesti. Asa am procedat eu.

| CiUpACiuPS a răspuns:

Buna! Am o colega care a fost in aceiasi situatie ca si tine...Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu un coleg sau o colega de a lui sa va faca cunostinta, sa te impiedici de el din "greseala"...nu stiu sa incerci sa te faci remarcata dar sa nu exagereziwinking