| Martapop a întrebat:

Cum pot face un baiat sa nu ma placa
Adica vreau sa fie asa indirect nu sa i-o spun direct, dar imi ie un coleg si un prieten foarte bun dar pur si simplu nu il pot vedea mai mult ca pe un PRIETEN si de obicei am tendinta de a ma indeparta de persoanele respective su vreau sa ramanem in continuare prieteni
Ce as putea sa fac?
P.s in plus imi place foarte mult de cel mai bun prieten al lui...si si lui ii placea de mine dar de cand a inceput toata chestia asta lucrurile au inceput sa se schime
Va rog frumos dati-mi multe sfaturi

1 răspuns:
| Timea030 a răspuns:

Pai daca tu nu il placi pe acest coleg al tau ii spui asa:,, Uite ce e eu chiar nu vreau sa te ranesc dar nu vreau o relatie cu tine si nu simt ceva pentru tine te vad doar ca un prieten nimic mai mult.Scuze pentru aceasta replica stiu ca e dureroasa dar am spus asta doar ca sa nu iti faci sperante prea mari. Si da o sa te inteleg daca o sa fii suparat sau nu vom mai fi prieteni.Si eu simt ceva pentru alt cineva. Scuze..."
Eu cam asa as face si de fapt am facut. Nu -a suparat asa tare dar totusi s-a suparat putin. Dar ce sa faci soarta. Acum am devenit din nou prieteni dar nu prea ne mai intelegem ca inainte si cand trece pe langa mine imi da cate un umar ca si cu i-am omorat familia dar el zice ca o face din joaca. Infine treaba lui.
Sper ca te-am ajutat!