| ana4745 a întrebat:

Cum pot fi cea mai buna varianta de a mea?

Răspuns Câştigător
| Namun a răspuns:

Bună!

În primul rând, prin multă mișcare, adică sport.
Nu vrei la sala poți face câteva exerciții acasă. Mers pe jos prin parc sau pe oriunde dorești tu.
Alimentație super sănătoasă, dar mai ales nutritivă. Nu diete și alte prostii. Acces la tot ce vrei, dar de impus anumite limite.
Documentare asupra oricărui subiect, învățarea continuă a unor lucruri noi, o limbă străină, spre exemplu. Citește cărți din diferite domenii ce te atrag cel mai mult.
Vizionează filme, documentare, asculta muzică, meditează, dezvoltă-ți un hobby.
Și nu în ultimul rând multă odihnă și multă apă.
8 ore de somn cu program fix undeva de la 22:00 la 6 sau 7 dimineața.
Am specificat ora 22 dintr-un motiv.
În intervalul orelor 21 și 00:00 creierul este curățat de multitudinea de toxine adunate în timpul zilei.
Încearcă și vei obține un corp sănătos, piele catifelată, fără cearcăne, o minte ascuțită capabilă de multe, o memorie de invidiat.
Toate trebuie antrenate în timp.
Ca să fii cea mai buna versiune a ta îți mai trebuiesc de asemenea multă răbdare, consecvență și disciplină!

Numai bine!

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cultivând o relație de prietenie apropiata cu Creatorul nostru, întrebându-L pe El aceasta întrebare bună. El știe cel mai bine pentru ce scop ne-a creat, cum am arata în varianta noastră optima.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Cea mai buna varianta in general? Fiindca poti cauta sa te dezvolti fizic sau spiritual, moral, din punct de vedere al inteligentei si multe altele. Cred ca solutia cea mai la indemana sunt cartile de dezvoltare personala daca doresti sa ajungi la un anumit mindset pe care il poti aplica si iti va fi util zilnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://youtu.be/lkDBImBAmN0

| AdioTPU a răspuns:

Prin dezvoltarea abilităților tale atât fizice cat și intelectuale, emoționale.