| VuVuZeLă a întrebat:

Cum pot fi iertat SINCER de Dumnezeu? Orice pacat se iarta prin rugaciuni sincere?

5 răspunsuri:
| JustShadows a răspuns:

Buna!happyIn opinia mea Dumnezeu iarta orice pacat in marea lui bunatate.Trebuie sa te caiesti cu adevarat, adica sa regreti faptul ca ai comis acel pacat, sa te rogi, da, dar sa ai si rezultat, in sensul ca:Ok te rogi, regreti, dar trebuie sa stii sa inveti din fiecare pacat comis si sa incerci sa faci cat mai putine.Cred ca daca ai o inima curata si nu faci ceva rau intentionat, Dumnezeu te poate ierta! Ai grija de tine!happy

| adfcg a răspuns:

Cred ca da.

| Daria a răspuns:

Eu cred ca da. Daca te rogi cu sinceritate, si areti prin rugaciunile tale ca iti pare rau, Dumnezeu te va ierta
happy

| IepurashRocker a răspuns:

Da! happy rugãciuni sutã la sutã sincere, zise DIN INIMÃ! happy Si prin Sfânta Tainã a Spovedaniei. Baftã! happy

| george_8786 a răspuns:

Ii tare intrebare tongue, Dumnezeu ii un judecator drept, el nu iarta,. ca si cum ai fura o masina sau ai comite o crima si cand esti la judecatorie sa iti ceri iertare...nicidecum nu te lasa sa pleci, trebuie sa suporti pedeapsa, da partea faina ii ca pedeapsa ta a fost suportata de altcineva care te iubeste si a ales sa moara in locul tau(plata pacatului este moartea), deci pacatu are il faci acum ii spalat de sangele Lui Isus, nu trebuie numai sa recunosti ca ai gresit, si sa ii ceri sa te intareasca(optional) tongue...GBU>big grin