| GhostBehindTheDoor a întrebat:

Cum pot fi mai indrazneata?straight face Acum zic ca vreau sa imi fac prieteni si cand ajung afara nu stiu ce sa zic.La scoala ma simt OK cu colegii ma am bine cu toti,ma simt in largul meu si afara cu oamenii mai putini cunoscuti incep sa ma emotionez si nu stiu ce sa zic.Ce pot face? Toti zic: Hai fa-ti curaj, nu e mare lucru! E usor sa zici si greu sa faci...sad

6 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Renunta la inhibitii, sustine-ti opinia indiferent de orice si intotdeauna expuneti punctul de vedere (doar cand acest lucru este in beneficiul tau bineinteles), incearca sa faci in asa fel incat sa nu-ti pese de parerea lumii, tu esti tu si este normal sa fii diferita, si nu trebuie sa fii jenata de nicio parte a persoanlitatii tale. Fii deschisa, sociabila, fii tu insuti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pese de parerile altora. Fii tu insuti mereu, ca nimeni nu-i perfect.

| Cleopa a răspuns:

Fiecare avem nevoie de prieteni si nu e greu sa tii faci, insa trebuie sa ai grija sa nu te destainui prea mult persoanelor necunoscute. e usor sa intri in conversatie cu cineva; cand esti in apropiere de acea persoana o saluti, o intrebi ce face, cati ani are, pe unde sta, cum de ajuns in locul in care esti si tu, daca are frati, surori, unde lucreaza parintii ei, cum merge scoala sau facultatea sau munca etc. Conversatia vine de la sine si nu trebuie sa te simti stingherita cand vrei sa vorbesti cu cineva caci toti suntem oameni, suntem asemenea tie si fiecare vrem sa ne facem cat mai multi prieteni; poate ca persoana cu care vrei sa conversezi e si ea in aceeasi situatie ca si tine, vrea sa devina prietena cu tine, dar nu ingrazneste asa ca fa tu primul pas.

| Victorita15 a răspuns:

Nu trebuie sa te rusinezi. E normal ca ai emotii inainte de a face cunostinta cu persoane noi. Merita sa-ti faci prieteni nu numai la socala. Asa te vei simti mai bine, mai apreciata si mai respectata! Iti garantez asta din propria experietna! Toti avem nevoie de prieteni. Ti-as recomanda sa inspiri adinc si sa te apropii de o persoana. Ca sa nu ai emotii, incearca sa faci cunostinta pentru inceput cu o persoana de virsta ta. Asta te va face sa te simti mai liber. O alta regula importanta este sa fii tu insuti! Nu trebuie sa te prefaci pentru a atrage oameni. Cei care sunt comunicabili, care pot fi prieteni adevarat te vor accepta asa cum esti tu, fara nici o schimbare! Insa, te preintimpin ca pot fi copii mai putini comunicabili si nu prea prietenosi. INsa nu trebuie sa te intristezi si sa te dezamagesti. Nu sunt toti asa. Nu iti face griji, inspira adinc si iesi afara pentru a-ti face noi prieteni! Sper ca ti-am fost de ajutor! Paa)))

| Mademoiselle18 a răspuns:

Nici eu nu reusesc sa ma descurc in situatii de genul asta.De fiecare data cand vreau sa "impresionez" lume noua spun tot felul de prostii.Te sfatuiesc sa incerci sa fi tu insuti si sa nu-ti ascunzi propria personalitate.Incearca sa-ti faci prieteni noi atunci cand ai o stare de spirit foarte buna.Eu personal, cand sunt vesela sunt mult mai deschisa si mai comunicativa happy

| RalucaPuca a răspuns:

Ar trebui să ieşi mai des cu acele persoane pentru a le cunoalte mai bine. Aşa... Ţie ţi-e frică să nu spui ceva greşit iar ei sa-şi facă o impresie proastă despre tine.