Ai incredere in tine, apreciaza ce e frumos in viata ta. Cand ai probleme, rezolva-le cat mai repede, una cate una nu toate deodata.
Sa nu intri in panica si intotdeauna sa incerci sa faci mai mult si mai bine.Crezul tau sa fie ca maine va fi mai bine si vei rezolva ceea ce a ramas neterminat.Sa devii mai bun decat altii.
Stai cat mai mult timp cu prietenii. Iar in situatiile in care crezi ca nu a mers bine, gandeste-te ca se putea mult mai rau. O sa fie bine, stai chill
Si eu am avut asa momente si sunt penibile insa incerca sa speri ca ziua de miine o sa fie mai buna de cit cea de azi insuflati ca totul o sa fie bine eu am sa pot, eu am sa fac eu am sa ajung cineva si scopul vietii este iubirea de a impartasi-o cu cineva si in primul rind din iubire sa dai nastere unei fiinte adorabile si a carui iubire fata de tine va fi cea mai sincera si adevarata si deci copii sunt sensul vietii.Noua ni s-a dat viata si noi la rindul nostru trebuie sa o dam mai departe noi pentru aceasta suntem creati si un alt scop este sa-ti faci o cairiera ca sa te poti intretine.
Invatam din greseli. Poate si asta este un scop. Greselile noastre si ale altora. Viata este o lupta; o lupta impotriva greselilor. Am intrat in cursa, luptam, nu dezertam.
Sa te uiti la ce viata duc femeile din India, unde sunt violate i ngrup si apoi omorate, unde fiecare clipa e traita in pericol, apoi realizei ca nu esti in infern, esti aici, in siguranta. Relaxare placuta!
Scopul vieții: sa faci școala, sa ajungi ceva in viața, un om care are copii, familie, si care e fericit, si la Bătrânețe sa razi de prostiile ce le făceai cand erai mic împreuna cu soția/soțul, copii si nepoții. Scopul vieții este sa trăiești la maxim! Nu lasă oe nimeni sa te calce in picioare si fa ce vrea inima sa faci!
Gandeste-te bine la ce am spus acum, te va ajuta la fel de mult cum si pe mine m-a ajutat
+1 InquireWithin
Fa ceea ce iti place, ignora parerile celorlalti(unii iti vor binele dar iti pot face rau involuntar), asculta niste muzica buna.
Tu iti dai singura un scop sau mai multe.
Scopul vietii este sa cresti, sa de dezvolti fizic si psihic prin scoala, sa faci o familie fericita, 1-2 copii care sa iti bucure viata, iar din ce ramane sa te plimbi/relaxezi, exlus facebou evident...
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!