| balerina231 a întrebat:

Cum pot fi populara in scoala mea?

Răspuns Câştigător
| unconnected a răspuns:

Pai ca sa devii populara ar trebui sa faci lucruri pe care altii nu ar avea curajul sa la faca...thinking Asa te vor apreciahappycred.straight face

| balerina231 explică (pentru unconnected):

Iti multumesc ca m-ai ajutat unconnected!

6 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Sa faci sex cu directorul scolii ai avea totul la picioare!laughing)

| neekole a răspuns:

Din moment ce ai pus aceasta intrebare, nu vei fi niciodata populara. Si acum ca sa iti raspund la intrebare: pai poate ar trebui sa faci un sport(electro este un dans destul de la moda sau depinde ce iti place tie). Daca esti frumoasa o sa atragi detul de usor atentia. Dar sa stii ca daca esti populara asta nu te face mai putin superficiala. Eu aici ti-am raspuns trict la intrebare. Dar parerea mea sincera este ca ar trebui sa nu iti pese de astfel de lucruri, pentru ca scoala trece iar peste 10 ani nimeni nu o sa mai stie ca tu erai fata aia de pe holuri care gaurea tavanul din cauza nasului ridicat pe sus. Si poate ca suna ca un cliseu, dar sa fii popular nu inseamna totul. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| florinmsp a răspuns:

Imi cer scuze dar e o intrebare cam stupida.Ai nevoie de asa multa atentie? Dar ce pot sa zic? fiecare persoana cu idealurile ei in viata.happy

| CleverAdvisor a răspuns:

AWWWWWW.Mai putin Disney channel.

| balerina231 explică (pentru CleverAdvisor):

Ada uite ca nu ascult pa
!

Întrebări similare