Eu am citit ieri la un raspuns ca apesi Tab pana patratzelu ala galben e acolo unde scrie:Fermele Prietenilor si dai enter ascunzi cainele si poti sa furi... mie imi da eroare dar daca merg la o prietena merge. deci sper ca ti-am fost de folos :*
Daomne
cu tab`u vostru
dai click de multe ori pe recolta pana fura si apoi dai refresh
mare ****.
refresh dai ca sa pirmesti banii inapoi
e
cea mai buna si inca merge
Eu cand incerc cu tab...nu imi apare nimic.doar mi se indeparteaza. de pot vedea toata ferma de mai departe.nu imi apare nimic sa ascund cainele. ce nu fac bine? unde trebuie sa fie patratul galben? chiar pe pozele prietenilor? sau acolo la search sau refresh friends? plz help
1. Te duci la ferma unui vecin.
2. Apesi tasta "TAB".
3.Iti apare un dreptunghi galben.
4. Dand Click de mai multe ori duci dreptunghiul galben acolo unde scrie "Friend's Farms".
5. Apesi tasta "ENTER".
6.Iti apare un meniu cu mai multe obiecte.
7. Dai click pe caine, DAR NU APESI NICI "OK", NICI "X"!
8. Daca are casa, animalele sau balotii pe plantatie ii selectezi.
9.Iei manusa neagra si furi.
10.Nu uita sa maresti imaginea ca sa poti vedea toata plantatia.
11. Dupa ce ai terminat de furat, apesi "OK" sau "X".
Va aparea o Eroare la final dupa ce ati dat "X"sau "OK" dar asta nu cred ca incomodeaza pe cineva treci peste si mergi la urmatoarea ferma Bafta si spor la adaugat vecini
Mah oameni buni nu mai poti fura cu smecheria aia cu tast tab ca so scos acum is altale noi si mai eficiente pe care nu le stiu da astept de la voi sa imi spuneti daca cumva aflati contactati-ma la nr de tel 0757... nu stiu mai departe da daca aflati scrieti aici sa vada toti cum
nebunatica_2307 întreabă:
Marius339 întreabă: