| iiooaannaa26061994 a întrebat:

Cum pot invata sa merg co rolele si in cat timp aproximativ pot invata? voi cum ati invatat si in cat timp? funda.

Răspuns Câştigător
| dina05 a răspuns:

Dar nu e foarte greu sa mergi cu rolele. Mie mi-a luat maxim 1 saptamana. thinking

Te duci intr-un loc drept,nu foarte mare, si faci cateva ture mici. Dupa ce incepi sa te tii pe picioare si sa nu mai cazi asa repede, te duci si te dai ceva mai mult.

Ai grija. Sa nu cobori pante pentru ca vei cadea cu siguranta big grin

Daca stii sa patinezi e cam acelasi lucru, doar ca ai roti.

Incearca. Singura inveti toate lucrurile in viata

O zi buna

8 răspunsuri:
| Đäřký a răspuns:

Totul tine de echilibru.In 4-5 zile poti invata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna pai eu am invatat cam in 2-3 zile mergeam pe strada cu genuchiere si cotiere si ma tineam de un gard imi mai dadeam drumu iar ma agatam dupa incercam sa imping in picioare sa prind putina vitezai mai cadeam, reuseam a fost o perioada placuta sa ii zic asalaughing ar fi bine sa incepi cu role de acelea cu 4 roti si apoi treci al cele cu roti in linie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E usor. E ca patinatul. Eu am invatat acum 3-4 ani ai de entuziasmata ce eram am invatat in 2 ore. E un pic greu la inceput (cu echilibrul) dar daca te tii de cineva vei reusi(persoana respective te tine pana la un moment dat apoi te desprinzi si continui singura). Nu te da batuta la prima cazatura! Funda?

| SiimyBlue a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa patinezi e mai greu decat sa mergi cu rolele...e esential sa te tii pe picioare... daca te poti tine pe picioare poti zice ca deja inveti cum e treaba cu mersul pe role

| AntoniaOrman a răspuns:

Oh,draga! Pai mie mi-a luat putin, 2-3 zile.Am invatat singur, chiar daca m-am ales cu cateva cicatrici care le mai am si acum. laughing

| D3X73R a răspuns:

Nu este greu...Umpic de echilibru si intr-o zi cred ca o sa inveti...

| Cosa28 a răspuns:

Nu e foarte greu sa mergi cu rolele, eu am invatat de mica. Tot secretul sta in echilibru, nu trebuie sa te lasi pe spate altfel o sa cazi. Eu am invatat cam intre 2-3 zile sa invat esentiala adica sa numai cad laughing

| DenisaRoxin a răspuns:

E greu ca si eu incerc sa invat dar nu pot sad