Eu memorez usor pe un caiet de studiu cand imi fac scheme si folosesc multe culori.
Buna! Daca te iei dupa AnaMaria mai mult te vei ingrasa si nici nu vei retine. Ciocolata este un produs care iti da energie nu tinere de minte. Incearca sa dormi vreo jumatate de ora sau 1 ora inante sa inveti la ceva si inainte sa te apuci sa inveti ia-ti o Lecitina. Asa sigur retii pentru ca ai energie naturala de la somn si tinere de minte de la Lecitina. Mult Succes! Paa!
1. Sa nu iei prostii din astea MemoPlus o sa ai numai dureri de cap cand te trezesti dimineata...
2. Eu invat seara inainte sa ma culc, eu la 11 noaptea imi invat la istorie si imi ramane foarte bine in cap
3. Uite cum invat eu:
-citesc lectia o data si incerc s-o inteleg
-o mai zic o data fara sa ma uit in caiet...doar asa.trag cu ochiul la un cuvant -> si daca e o lectie mai grea invat propozitie cu propozitie - toceala
Poti sa iti scrii lectia ca o schema pe o foaie de bloc de desen mare.(memorie vizuala )
Vezi ca sunt in farmacie niste pastile numite MemoPlus, sunt create pentru asa ceva adica, pentru invat, pentru cei care au examene chestii (Ma stii nu? Te am in lista )
Buna! Mananca ciocolata inainte. Eu asa retin. Si daca asta nu merge... repeta de cateva ori... faci o pauza apoi iar repeta. Fa asta pana cand ai retinut ceva, apoi seara cand te culci repeta de 4-5 ori lectia si dormi linistita cu caietul langa tine si zici in gand. Cand nu mai stii, mai tragi cu ochiul in caiet. Dimineata ai sa stii totul Iti zic eu. Asa fac eu. Bafta. Imi dai funda?
madalina13021997 întreabă: