Acneea este un fenomen des întâlnit și normal în adolescență. Eu am avut probleme până la 14-15 ani cu acneea. Sunt mai multe chestii care influențează totuși apariția acesteia, cum ar alimentația și igiena. Redu din chipsuri, sucuri și dulciuri deoarece sunt cele care contribuie foarte mult la apariția coșurilor. Și ai o igienă strictă, nu pune mâna pe față sau în orice altă zonă până nu e complet curată, cumpără un gel special cu care să te speli, iar cu timpul o să fie ok. Nu folosi alte produse cosmetice care încarcă tenul, lasă-l cât mai liber, fără creme sau alte chestii. Oricum, odată cu începerea vieții sexuale, se va remedia complet această problemă, dar nu asta nu e un sfat, e doar pentru a-ți oferi niște informații ca să nu crezi că nu-ți vor trece. Am omis ceva... Evită să le spargi! Dacă vrei, îți voi lăsa aici un link cu o pagină a unei persoane care face soluții și creme speciale pentru orice problemă a pielii sau altele, eu am folosit și chiar m-a ajutat, nu are efecte secundare, rezultatele se văd imediat, iar pielea nu se usucă cum se întâmplă la alte creme. Evită să iei pastile pentru așa ceva, mai mult te distrugi.