Il intrebi sau pui o prietena sa l intrebe pe el pe prietenii lui sau esti atenta la gesturile pe care le face in preajma ta daca se poarta frumos te priveste insistent, vb cu tine, renunta la anumite lucruri activitati pentru tine! succes!
@siko, nu merge varianta ta de ex eu cand is beat ma dau la toate fetele, le fac declaratii, etc
Mai rapid si mai eficient decat sa-l intrebi direct, ce crezi ca ai putea gasi?
Pai de obicei se cunoaste prin comportamentul lui fata de tine
daca nu iti dai seama pui pe cineva sa il intrebe daca u nu ai curaj
succes:*
Nu este un lucru simplu trebuie sa observi din cum sa uita la tine cum iti vorbeste si ce iti spune cand vorbesti cu el etc sunt lucruri mici eu eram indragostita de un baiat si nu stiam daca ma place numai cand mi a spus el (na bine am tras si de limba) e un lucru dificil
Paii te duci la un foarte bun prieten de-al lui si il intrebare"heii luu prietenul tau ii place de mine?" etc si el iti va spune lool sunt prieteni si isi spun secretele mai ales daca unuia ii place de o fata...asta mergee:X baftaa:X!
Poi:
1. Ori il intrebi personal
2. Ori il intrebi pe mess
3. Ori pui pe cineva sa il intrebe
4. Ori il intrebi pe cel mai bun prieten al lui
5. Ori il/o intrebi pe fratele/sora lui daca are
6. Ori daca va intalniti undeva incearca sa il saruti sau sa ii dai de inteles ca simti ceva pentru el
In situatia asta ma aflu si eu acum dar o sa ma conving in curand
BAFTA`!
>
Si eu sunt in aceeasi situatie.si nu pot sa-l intreb pe prietenul lui pentru ca el ar spune la toata lumea si eu nu vreau ca baiatul pe care-l plac sa afle. si oricum eu nu am curaj sa-l intreb
HaruhiFujioka întreabă:
Plesea_Ioana_Teodora_1967 întreabă:
croissant întreabă: