| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) a întrebat:

Cum pot sa aflu daca un baiat ma place? big grin mersi :* :*

Răspuns Câştigător
| Aliyaa a răspuns:

Il intrebi sau pui o prietena sa l intrebe pe el pe prietenii lui sau esti atenta la gesturile pe care le face in preajma ta daca se poarta frumos te priveste insistent, vb cu tine, renunta la anumite lucruri activitati pentru tine! succes!winking

16 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Simplu, poti sa il intrebi.

| User a răspuns:

@siko, nu merge varianta talaughing de ex eu cand is beat ma dau la toate fetele, le fac declaratii, etclaughing

| c0rn3l1uss a răspuns:

Da, il intrebi.

| Sperietoarea a răspuns:

Te ghinue.

| ExpertHost a răspuns:

Mai rapid si mai eficient decat sa-l intrebi direct, ce crezi ca ai putea gasi?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| bIjuUu a răspuns:

Pai de obicei se cunoaste prin comportamentul lui fata de tinehappy
daca nu iti dai seama pui pe cineva sa il intrebe daca u nu ai curajhappy
succes:*

| Michael Imola Jackson a răspuns:

Nu este un lucru simplu trebuie sa observi din cum sa uita la tine cum iti vorbeste si ce iti spune cand vorbesti cu el etc sunt lucruri mici eu eram indragostita de un baiat si nu stiam daca ma place numai cand mi a spus el (na bine am tras si de limba) e un lucru dificil

| askanyo_8091 a răspuns:

O simti big grin si filtreaza si tu cu el si atunci iti dai seama.

| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) explică:

Nu am curaj sa ii spun pesonalbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare baiatu are modul sau de a arata unei fete ca o placewinking. Deci incearca sa comunici mai mult cu el, sa ii ceri parera in legatura cu anumite emisiuni, cu muzica etcwinkingwinking, va gasi el momentul oportun sa iti spuna, daca nu iti va zice, poate te vrea decat pe post de amica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te dai cu vorba pe langa el si il intrebi anumite lucruri care iti plac tie dar si lui

| Camyyy_5609 a răspuns:

Paii te duci la un foarte bun prieten de-al lui si il intrebare"heii luu prietenul tau ii place de mine?" etc si el iti va spune lool sunt prieteni si isi spun secretele mai ales daca unuia ii place de o fatabig grin...asta mergee:X baftaa:X!

| andrada94 a răspuns:

Poi:
1. Ori il intrebi personal
2. Ori il intrebi pe mess
3. Ori pui pe cineva sa il intrebe
4. Ori il intrebi pe cel mai bun prieten al lui
5. Ori il/o intrebi pe fratele/sora lui daca are
6. Ori daca va intalniti undeva incearca sa il saruti sau sa ii dai de inteles ca simti ceva pentru el

In situatia asta ma aflu si eu acum dar o sa ma conving in curand love struck

BAFTA`!
love struck
>big grin

| sweetgirl_5632 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie.si nu pot sa-l intreb pe prietenul lui pentru ca el ar spune la toata lumea si eu nu vreau ca baiatul pe care-l plac sa afle. si oricum eu nu am curaj sa-l intreb