| Liza0o0 a întrebat:

Cum pot sa atrag un baiat care imi place foarte mult? Ma refer adica ce ar trebui sa fac.VA ROG SUNT FOARTE DISPERATA...VA MULTUMESC.
PS:este fan Lady Gaga

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| RoooneyThePuf a răspuns:

Fa rost de id-ul lui si vb despre lady gagahee hee, cat de mult iti placechatterbox...si apoi cand terminati discutia baga o fraza cam asa``Bn...mai vorbim si alta data, ok?``sau ceva in genul apoi dupa cateva zile de vb, intreaba-l daca nu vrea sa va intalniti, pe-afara, poti sa-ti iei si o prietena cu tine, si el poate sa-si aduca un prietenwinking

9 răspunsuri:
| Roxy a răspuns:

Pai fi un pic mai extravagantabig grin
Nu ca si Gaga ca dupa aceea va spune ca o copiezi si ca vrei sa pari ca si eahappy
Fa-ti un machiaj mai altfel decat de obicei si poti fi putin dusa... poti sa ii spui ca nu te deranjeaza bisexuai sau lesbinele sau homosexuali sau travestitii(pentru ca lady gaga e bisexuala)
Si de la discutile despre muzica usor usor poti devia spre discuti mai incitante.De exemplu poti vorbi despre noul videoclip a ei:alejandro, si de acolo poti spune ca iti place ca i foarte rotica si alea aleabig grin
Bafta la cucerit:*

Fa-te ca si tie-ti place mult lady gaga, fa rost de id-ul lui si vb despre ea{ce buna e parerea ta despre eachatterbox}inceraca sa intri in vorba cu el. Daca esti timida, fa cateva exercitii in oglinda, vorbeste cu tine practic, apoi inarmeaza-te cu curaj si vb cu el. Puteti ramane doar amici... daca ceva... Dar nu uita prietenia in zilele noaste dintre o fata si baiat se poate transforma in dragostewinking

thinking nu cred ca vorbea serios si eu am patit-o.Imi punea piedica, ma uda din cap pana in picioare se uita in ochii mei, apoi am aflat ca ma placea, asta ar putea fi un semn ca te place.Ciudati mai sunt unii baieti, eu iti zic sa incerci sa intri in vorba cu el, nu sa-l stresezi, incet, incet, vezi tu poate iese cevahappywinkingkiss

| Liza0o0 explică:

Apropo, mai este un detaliu pe care l-am cam uitat:problema este ca el ma cam uraste dar nu stiu de ce si suntem din clase diferite, desi diferenta nu e prea mare: doar cu o clasa. Dar odata mi-a pus mana pe gat pe terenul de sport si s-a uitat fix in ochii mei, iar la o festivitate cand m-a vazut era rusinat si se ferea sa il vad, iar cand l-am vazut s-a inrosit tot.
Dar inainte cu cateva zile sa inroseasca si sa puna mana pe gat a spus ca ma uraste si ca daca ar alege intre sabie si pistol ar alege o sabie sa ma taie in mii de bucatelecryingacum ce fac?

| Liza0o0 explică:

Problema este ca atunci cand stau de vorba cu el mereu ma loveste foarte tare, si daca ii vorbesc frumos, el imi spune:,, Hai ma lesi, ca esti enervanta,,
E putin mai complicata treaba, dar oricum multumesc la toti pentru sfaturi si multi popici din partea meawinking

| Adddddddddda :-x a răspuns:

Pai daca chiar este un fain inrait al ei incearca sa faci conversatii despre subiectu asta. poate va observa ca si tie iti place daca e asa. si cine stie poate te va aprecia mai mult. dar inainte intereseaza-te si tu despre lady ca sa nu spui ceva aberatii neadevarate kiss Succes.

Răspuns utilizator avertizat
| FireIceWaterWind a răspuns:

Te loveste?:Onu stiu c sa zic...sincer.cum sa dea intr-o fata?straight face

| lolLyX a răspuns:

Hmm... dk iti place de el sh astea incearca sa intri cumva in grupul lui, sau sa te imprietenesti cu el, fa rost de id lui si vb cu el, nu arata ca esti disperata dupa elwinking

Întrebări similare