| Ioonela a întrebat:

Cum pot sa creez aspectul profilului meu hi5 avand poza mea?

Răspuns Câştigător
| powergirl a răspuns:

Te duci pe hi5 tau si deschide o poza asa ca si cum te-ai uita la pozele tale si sus deasupra ei scrie seteaza poza de profil care o vrei tu si asa la profilul tau o sa apara poza ta

96 răspunsuri:
| micutsa19 a răspuns:

Ma ce nu pricepeti? a inrebat cum poate modifica aspectul profilului nu poza de profil, draga soblue singura solutie e sa-ti creezi tu aspectul dand la:modifica aspect apoi la:creeaza aspect pentru profil, daca gasesti ceva mai simplu anunta-ma si pe mine

| Zoombe3 a răspuns:

Http://www.pimp-my-profile.com/
Intri aici si gasesti multe posibilitati de creare

| YeowangBalam a răspuns:

Intri la modifica aspect si sus in dreapta scrie creaza un aspect propriu... dai acolo si dupa aceea incarzi ce poza vrei si dupa aceea te descurci uh

| Foca_4528 a răspuns:

Uploadezi pe un site .de exemplu imageshack.us stergi aspect profilului, creaza sau personalizeaza aspect si de acolo copi link si gata

| alexafetitadolce a răspuns:

Ma uit la pozele de pe profilul meu si la care vreau dau sus unde scrie mic adauga ca fotografie de profil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea stiu eu incerc sa-mi fac hi5 scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Te referi la aspect de profil nu la poza de profil nu?
sincer nici eu nu stiu. daca afli sa ma anunti si pe mine [ancutsa_4u]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te ajut eu happy. Ai un aspect la profil, te duci pe profilu` tau si ai sub poza aia mica mai multe de ex:"editeaza inf de baza".etc ai acolo si "eliminare aspect " dai "eliminare aspect" apoi intrii la poze poza pe care o vrei sa o pui ca profil vezi deaspura afisare linkul pentru. fotografie... dai click si ultimu` link de acolo il copii. apoi te duci iar la profil si inloc de emiminare aspect o sa vezi"particularizare profil" dai acolo si pui linkul` ala i penultima caseta nu in aia mare ci in aia dinaintea lui apoi selectezi culorile pe care le vrei si dai salvare. Asta este tot :*. Sper sa te descurci. Pupici :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu grija si cu atentie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-ti creezi un aspect care vrei tu si apoi dai pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi...scrie pe google-aspecte pentru hi5 si acolo gasesti cat mai multe...
Sper sa te descurci...:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci pe hi5 tau si deschide o poza asa ca si cum te-ai uita la pozele tale si sus deasupra ei scrie seteaza poza de profil care o vrei tu si asa la profilul tau o sa apara poza ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa creez aspectul profilului meu hi5 avand poza mea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.hi5profilegenerator.com/? mkt=ro-ro
aici iti poti face aspectul profilului tu cum doresti:)
chiar si cu poza ta;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dai eliminare aspect apoi iti apare particularizare profil si dai acolo. in stanga scrie adresa imaginii sau cam asa ceva si bagi acolo adresa pozei pe care o vrei ca aspect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://welcome.haipa.ro/hi5/coduri-hi5-si-simboluri/ mai simplu de atat nici ca se poate. Vezi si articolul despre cum sa pui poza ta pe internet din categoria pentru hi5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da la modifica aspectul apoi la creeaza un aspect pentru profil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda te-as ajuta cu placere da n-am hi5 :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu thinking
scuze k nuh te pot ajuta
sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena mea stie
foarte bine
o sa o intreb eu pe ea si daca e iti dau raspunsul.smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreu si eu sa aflu cum asi putea schimba aspectul profilului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te ajut eu. Ai un aspect la profil, te duci pe profilu` tau si ai sub poza aia mica mai multe de ex:"editeaza inf de baza".etc ai acolo si "eliminare aspect " dai "eliminare aspect" apoi intrii la poze poza pe care o vrei sa o pui ca profil vezi deaspura afisare linkul pentru. fotografie... dai click si ultimu` link de acolo il copii. apoi te duci iar la profil si inloc de emiminare aspect o sa vezi"particularizare profil" dai acolo si pui linkul` ala i penultima caseta nu in aia mare ci in aia dinaintea lui apoi selectezi culorile pe care le vrei si dai salvare. Asta este tot :*. Sper sa te descurci. Pupici :* - chiar merge- mersi mult persoanei care la postat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la modifica aspectul apoi in dreapta sus scrie creeaza un aspect. dai acolo si de acolo incarci poza ii dai un nume... si apoi ii dai salveazawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ms pentru ajutor...pup (http://andreeapop139.hi5.com)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu powergirl...asa trebuie sa faci pentru a avea poza respectiva k avatarwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne nu sti? dai la adaugarefotografi.si dupa poza care vrei sa tio pui...si scrie sus deasupra ei seteaza poza de profil