Te duci pe hi5 tau si deschide o poza asa ca si cum te-ai uita la pozele tale si sus deasupra ei scrie seteaza poza de profil care o vrei tu si asa la profilul tau o sa apara poza ta
Pai ai sub poza de profil modifica aspectul dai acolo si sus ai aspecte create de mine Creeaza un aspect pentru profil>> dai pe creeaza un aspect pentru profil si la pagina globala ai acolo prima fundal de pagina dai browse si alegi tu de acolo dupa c ai pus acolo o poza langa browse au o sagetuta albastra dai acolo astepti sa se incarce si dai jos la salvare... dupa dai la aspecte creeate de mine si il vezi acolosi il pui
Da am ajuns si eu pana acolo unde cica in loc de eliminare aspect scrie "particularizare profil. dar eu nu gasesc unde scrie "particularizare profil...ma poate ajuta si pe mine cineva...
Gasesti informatii clare pe aceasta pagina de web :
http://welcome.haipa.ro/hi5-skins-layouts/
Raspuns anonim:
O sa te ajut eu. Ai un aspect la profil, te duci pe profilu` tau si ai sub poza aia mica mai multe de ex:"editeaza inf de baza". etc ai acolo si "eliminare aspect " dai "eliminare aspect" apoi intrii la poze poza pe care o vrei sa o pui ca profil vezi deaspura afisare linkul pentru. fotografie... dai click si ultimu` link de acolo il copii. apoi te duci iar la profil si inloc de emiminare aspect o sa vezi"particularizare profil" dai acolo si pui linkul` ala i penultima caseta nu in aia mare ci in aia dinaintea lui apoi selectezi culorile pe care le vrei si dai salvare. Asta este tot :*. Sper sa te descurci. Pupici :* " am facut abs` tot doar ca mie nu imi apare dupa ce dau la "profil ", nu`mi apare "particularizare profil" x(