| Ioonela a întrebat:

Cum pot sa creez aspectul profilului meu hi5 avand poza mea?

Răspuns Câştigător
| powergirl a răspuns:

Te duci pe hi5 tau si deschide o poza asa ca si cum te-ai uita la pozele tale si sus deasupra ei scrie seteaza poza de profil care o vrei tu si asa la profilul tau o sa apara poza ta

96 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aflat cum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dfhzdbhxfjxf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai sub poza de profil modifica aspectul dai acolo si sus ai aspecte create de mine Creeaza un aspect pentru profil>> dai pe creeaza un aspect pentru profil si la pagina globala ai acolo prima fundal de pagina dai browse si alegi tu de acolo dupa c ai pus acolo o poza langa browse au o sagetuta albastra dai acolo astepti sa se incarce si dai jos la salvare... dupa dai la aspecte creeate de mine si il vezi acolohappysi il pui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mia dc nu imi apare particularizare profilcryingcryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intri pe hi5 dai la modifica aspect si in partea dreapta sus iti apare creaza aspect la profil...de acolo te descurci uh:*:*:*:*:*:*

| claudya_6628 a răspuns:

Da am ajuns si eu pana acolo unde cica in loc de eliminare aspect scrie "particularizare profil. dar eu nu gasesc unde scrie "particularizare profil...ma poate ajuta si pe mine cineva...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau un hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu-mi apare particularizare profil.si nu merge!crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci unde trebuie sa pun linkul' dupa ce am facut profilul pe generator cu poza mea? Unde trebuie sa. i dau "paste"? Ma chinui de ore intregi. angry!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti informatii clare pe aceasta pagina de web :
http://welcome.haipa.ro/hi5-skins-layouts/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scrie nicairei apoi particularizare profil, decat aduga un asp la profil si nu merge...plus ca fata asta a intrebat cum sa creeze aspectul profilului nu poza de profil ca asta stia si ea,... da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu aia caut si eu de 2 ani si nu gasesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi poate spune cineva cum se poate pune pe profilul hi5 poza mea dar sa fie pe tot ecranul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da uite ce trebuie sa faci trebuie sa te duci la proofilul meu si sa dai ca si cum ai vrea sa dai sa-ti pui mai multe poze si acolo sus scrie si apesi pe el si gata! asta e tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc
bai pulelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreutza_dragutza1993

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns anonim:
O sa te ajut eu. Ai un aspect la profil, te duci pe profilu` tau si ai sub poza aia mica mai multe de ex:"editeaza inf de baza". etc ai acolo si "eliminare aspect " dai "eliminare aspect" apoi intrii la poze poza pe care o vrei sa o pui ca profil vezi deaspura afisare linkul pentru. fotografie... dai click si ultimu` link de acolo il copii. apoi te duci iar la profil si inloc de emiminare aspect o sa vezi"particularizare profil" dai acolo si pui linkul` ala i penultima caseta nu in aia mare ci in aia dinaintea lui apoi selectezi culorile pe care le vrei si dai salvare. Asta este tot :*. Sper sa te descurci. Pupici :* " am facut abs` tot doar ca mie nu imi apare dupa ce dau la "profil ", nu`mi apare "particularizare profil" x( sad

| lenuta2002 a răspuns:

Te rog ajuta-ma nu pot sa dau de profilul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa pun poza cu mine pe hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate nu scrie niciun particularizare profil ce aveti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti caci sa faci hi5 si profilul il mananci cu **** asa poti sa faci hi5 fain

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comentarii si poze hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine nu scrie particularizare profilstraight face