| SaluuuuT a întrebat:

Cum pot sa cresc masa musculara. Am 15 ani si am inteles ca ar fi cam nepotrivit sa ma duc la sala, si nici nu cred ca parintii ar fi de acord.Acum,nici exercitiile facute acasa nu sunt acelasi lucru dintr'un motiv anume straight face
Acum 2 ani am fost in cantonament cu clubu de dans. Pare usor dar nu e. Si aveam in fiecare seara de la 9 la 10 un fel de norma de foltari, abdomene, extensii, genoflexiuni, etc pentru forta. Cu toate ca l'am injurat pe antrenoru ala de tot neamu, exercitiile alea au facut minuni in doar 1 saptamana. Puteam sa fac tractiuni happy.(inainte nu puteam nici sa ma tin in maini)
Dar noi faceam exercitiile alea intr'un fel obligat ca daca nu le faceam ne dadea afara, de adevaratelea straight face...

Si de asta nu pot sa fac exercitii singur ca nu am motivatia aia, si cand sunt acasa de capu meu mai bine ma uit la TV sau ma joc.

AJUTOOOR! fundabig grin

2 răspunsuri:
| l1t7leb0y18 a răspuns:

Salutare! Acasa e foarte bine daca ai greutati(haltere). spre exemplu eu am si ma ajuta foarte multbig grin

Ai putea sa faci flotari, cat te tine puterile, apoi...cand nu mai poti flotari. faci genoflexiuni vreo 25...si te apuci de abdomene.

Si apoi faci pauza de 30 de minute.si apoi te apuci iarasi sa faci.si continui asa timp de o saptamana. daca poti. iesi afara si alearga...seara dupa ce faci ce ti-am zis...iti alegi o "ruta" si alergi pana inainte si inapoi acasa.si vei avea si un somn"dulce" happy

| Phutui a răspuns:

Ia-ti prietenii si iesiti la fotbal de exemplu, in loc de alergare! si stabiliti niste conditii, la fiecare gol primit/merci pierdut, cum vreti un anumit numar de flotarihappy