... daca este vorba de o iubire mare:X:X...atunci nu prea ai sanse....... dar asteapta... poate se vor desparti
si nu uita...mai intai sa devi prieten/a apoi iubit/iubita......
...bofta.:X:X
Mai bine nu ii desparti Punete tu in locul acelei fete Ti-ar placea sa te desparta cineva de persoana pe care o iubesti?
E ca si cum ne-ai cere sfaturi despre modul in care poate fi comisa o infractiune.
Foarte tare @Oliana!
La raspunsul 1. ))))
Pentru ce e bun sa desparti doi oameni care se iubesc? Ia zi.
Tie ti-ar placea sa iti faca cineva asa ceva? Eu nu prea cred.
Pune-te si tu in locul lor.si mai gandeste-te pe urma.
Nu are nici un rost.
Daca ai "pata" pe fata. ia-o frumos si spune-i care e problema ta.
Daca iti place de baiat.pai draga mea! Sunt mii de baieti.
Bafta.
Eu ii dau dreptete lui Oliana...
dc sa ii desparti? daca se iubesc? asa din invidie? sau poate tu nu ai ce face? dc nu te gandesti ca poate ai ajunge in locul fetei? mai gandeste-te...
Bye
Esti praaaf. Nu poti ok? Nu e dupa tine, e dupa ei.
Dar daca chiaar vrei sa ii desparti, omoaro pe fata si gata, baiatul e liber.
Pai da dar eu l`am refuzat... dar nu vreau sa fie cu tipa aia. am incercat sa pun pe cineva sa sune dar a avut incredere. ea il iubeste pe el... dar el pe ea nu`s prea sigura
E aproape dar nu poate sa spuna te iubesc decat pe la spate, il roade cand te vede cu altcineva … il ranesti nu te mai juca, cand o sa'l pierzi o sa vezi, iti e greu fara el chiar daca nu ma crezi"
Oliana ai dreptate dar m-a scos din minti si nu pot sa stau degeaba... e o infumurata! poate gresesc ca incerc sa ma razbun dar la asta m-am gandit. altceva ce sa fac daca nu sa ma razbun?
Ce rost are sa ii desparti? Daca ei se iubesc mult nu vei reusi si in plus atragi antipatia celor din jur.Multi oameni au mentalitatea ca a ta si sincer nu duce la nimic bun sa te bagi intre doua persoane care se iubesc.La un moment dat, tot raul facut se va intoarce impotriva ta.
Omoara'te
Si asa nu o sa ii mai vezi impreuna
Sa iti fie clar ca eu nu o sa iti dau un sfat
Dc sa te bagi si thu daca ei doi se iubesc
Si ce sa cauti thu printre ei
Tu nici nu existi pentru ei [parerea mea ]
Daca as veni eu si te'as desparti de o persoana draga o sa iti convina?
Nu pot sa cred ca cineva vrea sa faca atata rau, si intentionat
Sincer ar trebui sa iti fie Rusine de persoana TA!
UAaaaaaaaaaaaa!
yeeee a inscris Banel
A da
Revenind
Sa iti fie rusine, stai naiba in banca ta
!
"XOXO"
by Dydee
Si asa ai gasit tu sa te razbuni? Pai nici tu nu esti mai buna ca ea daca ii intorci raul. Ignora fata si are grija soarta de ea. Sau, daca calca pe bec vreodata, tu esti pe aproape si o sanctionezi, dar pe drept. De ce sa te razbuni? Tu stii ca razbunarea este arma prostului?
Si pe mine cine ma ajuta? Este vb de un baiat care are prietena de doi ani el vrea sa stea sa iesim sa ne cunoastem dar are prietena. Dar poate vrea si mai mult.Si mereu imi spune ca nu o poate lasa pe ea pentru mine asa daca nu incerc sa vedem cum ne este impreuna. Adica joaca la doua capete nu?
ajutor nu stiu ce sa fac sfat sfat sfat
Bun`. ajutati`ma sh` pe mine va rog.am avut o relatie fff lunga cu un baiat. 2 ani sh` 4 luni`. sh` acum este cu alta.de vreo` 2-3 saptamana. spuneti-mi sh` mie cum il pot recupera`. pentru ca stiu` ca mai tine la mine`. sh` mnah`. va rog help` me` ca sunt foarte distrusa.il plus fata cu care este acum este plecata in alta tara.sh` eu` sunt aici cu el`..
Ofata si un baita se despart cand e inptriva parinti ori cat de mult sar iubi tot se despart pentru ca nu sunt dea cord parinti si e forte trist si nu mai ai ce face cand un printe nu este decord asta e nu ai ce face viata merge inainte si nu trebuie sa crezi ca se termina viata multe cupluri sau de spartit din cauza parinti lor ca nu a fost de cord dar dumnezeu e mare si vede si nu lasa ne pedepsit
Daca se iubesc mult nu cred ca se poate.Dar daca sunt impreuna de 1an 2 ani ii mai leaga doar obisnuinta si nu mai poate sa o lase pentru o pitipoanca ca tine