| Andruza a întrebat:

Cum pot sa dezactivez acest cont de pe acest site ca nu imi place deloc

12 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Intreaba pe administratorul TPU: RalucaTPU.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai pur si simplu nu mai intrii...nu cred ca te deranjeaza ca e facut contul... daca vrei sa'l stergi de tot trebuie sa'i tr un mesaj privat Ralucai sau tr un mesaj la http://www.TPU.ro/contact ...succes :)

| dragutza a răspuns:

Nu iti place TPU? ma rog.este alegerea ta! trimite un mesaj la administratorul TPU si iti va spune cum sa faci! dar @eluveitie are dreptate, poti sa nu mai intrii deloc si gata! sau daca nu il stergi, vei avea curiozitate sa te uiti mereu si nu vrei sa recunosti asta?

| Raul a răspuns:

Mi-ai bagat un cutit in spate si a tras o sageata in mine( M. J. - ghosts) ...de ce nu-ti place acest site deloc?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ai 3 posibilități: contact@tpu.ro, sus din pagina ta clic pe Contact sau pe privat Ralucăi, este adminul site-ului.
Rămâi cu bine.
Pa, pa.

| Andruza explică:

Hey oamnei buni eu zic altceva:o fata mi a spus ca nu stiu nimic si ca sunt varza si de aceea eu vreau sa dezactivez acest cont, dar am cam exagerat mie imi place foarte mult acest site deoarece pun o intrebare si mi se raspunde asa ca mie imi place

| Andruza explică:

Dar sa stiti ca va multumesc foarte mult ca mi ati raspuns la intrebare dar si la celalalte intrebari

| kllass a răspuns:

Ideea care a dus la crearea TPU e superba dar si pe mine ma bate gindul asta.Sunt pe aici citiva oameni de exceptie prin raspunsurile pe care le ofera gen legiuitoarea, kratos(preferatul meu), eu_o_mare_enigma, Dmonik etc.(sunt destui nu-i amintesc pe toti dar si atat de multe... Ei si inca citiva sunt singurul motiv pentru care mai stau pe aici. Bine mai e si placerea de a ajuta.happy
In rest parca a devenit un site de copii bulversati si aruncati in viata. Mii de exemple cretinoide de intrebari puse imi vin in minte dar din respect happy pentru expeditori nu le mai amintesc.
Cred ca ar trebui o oarecare viziune ca acest site sa devina ceva frumos, ceva cladit cu truda si efort altfel cred ca va cadea in derizoriu si se va stinge.La un moment dat va deveni populat numai de,, mi-am pus-o,, a alunecat o picatura si ce suvite sa-mi fac. M-am mai racorit, acum ...aruncati cu,, stupid,, cit vreti voi.Kids rules...

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

@bruneta96 lasi o fata sa te descurajeze...demonstreazane ca esti mai presus decat atata...@kllas...eu_o_mare_enigma...e cel mai agramant tip pe care l-am cunoscut vreodata laughing...sunt sigur ca lasa aici un comm ca a vaz cam scris eu asta despre el.sa vezi ceo sa mai rada laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te vopsesti blonda, faci un nou avatar si ti se schimba starea. N-ai o tigara?

| r8driver a răspuns:

Cand a-m anceput si eu s-a tin la tinecrying crying

Sti ce a-m patit eu?
A-m raspuns si eu la o intrebare la care me-am dat parerea si a-m primit 11 stupiduri. si sti ce le-am zis? ca vreau mai multe.

pe mine nu m-a incalzeste nici funditele si nici ca i-mi da cineva stupid sau folositor.

Si nu te m-ai inerva din orce ca faci riduriwinking

| micutza_8959 a răspuns:

Si eu ziceam la fel dar m-am razgandit si o sa fie mai bine daca nu ti-l stergi adica f multa lume te ajuta cu intrebarile tale la care nu ai raspuns si cred ca mai trebuie sa te gandesti

Întrebări similare