| vlad210 a întrebat:

Cum pot sa fac bani la 13 ani? happy Nu vreau raspunsuri gen : La varsta asta ar trebui sa te gandesti la altceva. Am nevoie da bani de buzunar. Nu zic ca ai mei nu imi dau, dar vreau ceva mai mult.

6 răspunsuri:
| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Ajuta'ti parintii in casa. Da cu aspiratorul, spala vase, du gunoiul.happy
Poti sa fii baby-sitter.

| oareux a răspuns:

Te intelegbig grin
Am 14 ani jumate si de la 12 ani imi caut ceva pe timp de vara ca sa castig bani.Iti dau acum niste sfaturi pentru vara viitoare ca acum incepe scoala si nu o sa mai ai timp. Poti sa pui afise prin oras cum ca poti avea grija de copii mai mici (babysitter) pentru cativa bani(ai grija sa nu ceri prea multtongue cam 5 lei pe ora e bine pentru inceput) sau ca plimbi cainele (cam 3 lei ora) sau poti sa te angajezi ca distribuitor de ziare, reclame sau vanzator de inghetata. Desigur mai poti sa meditezi copii pe timp de scoalabig grin.
Oricum. o sa fie greu.sad. E greu sa iti gasesti ceva la varsta astasad. oameni mari nu pot intelege ca pot avea incredere in tine.etc

Pwp:*

| oareux a răspuns:

Te intelegbig grin.
Am 14 ani jumate si de la 12 ani imi caut ceva pe timp de vara ca sa castig bani.Iti dau acum niste sfaturi pentru vara viitoare ca acum incepe scoala si nu o sa mai ai timp. Poti sa pui afise prin oras cum ca poti avea grija de copii mai mici (babysitter) pentru cativa bani(ai grija sa nu ceri prea multtongue cam 5 lei pe ora e bine pentru inceput) sau ca plimbi cainele (cam 3 lei ora) sau poti sa te angajezi ca distribuitor de ziare, reclame sau vanzator de inghetata. Desigur mai poti sa meditezi copii pe timp de scoalabig grin.
Oricum. o sa fie greu.sad. E greu sa iti gasesti ceva la varsta astasad. oameni mari nu pot intelege ca pot avea incredere in tine.etc

Pwp:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal cea mai simpla mesrie nu e sa faci crat sa duci gunoiul su sa dai cu aspiratoru ce mai simpla e sa dai cu fundul o sa mearga ca pe roate o sa vezihappy

| JustSayIt a răspuns:

1)ai o alocatie de 45 lei...
2)ajuta-i pe ai tai
3)daca nu iti convine cerseste...rolling on the floor)

| Gesii a răspuns:

Normal ca nu`ti dau mai mult. Uita`te la tine. cred ca i`ai da pe toti pe tigari. whatever. Da te mandresti cu varsta ta? Sau care e faza? Vad ca pui la fiecare intrebare.