Ar trebui sa vorbesti cu dirigintele si el sa ia masuri impotriva colegiilor care te deranjeaza, si fi mai optimist inainte sa mergi la ore gandeste-te ca nimeni nu se ia de tine atmosfera va fi pasnica si asa va fi, noroc si toate bune.
Bună!
Spune-le aşa. Când mai comentează zile :Vrei să mă cobor la tine?
Sau cel mai bine nu-i băga în seamă. Pe aici îţi intră pe aici îţi iese! Eşti mai înalt ca uşa, şi ce? Mai bine înalt decât mic, nu?
Măi Flavius, cel mai bine să nu îi bagi în seamă! Că dacă toată lumea ar pune la suflet, iai vedea pe toti plângând. Aşa că părerea mea să te apuci de vreun sport, că ai şanse.
Baftă multăă!
Pai ar trebui sa le spui ca nu au de ce sa rada. (Daca esti mai fortos ai putea sa le spui ca ii ridici si pe ei mai mult decat esti tu de inalt ) Ai putea sa le mai zici caci daca ar fi si ei ca tine nu s-ar simti bine ca altii sa isi bata joc de ei.
In primul rand nu este asa rau sa fii inalt eu de mult imi doresc sa fiu foarte inalt.
In fine tu nu ar trebui sa-i bagi in seama incearca sa-i bati prin vorbe fa-i prin vorbe si o sa vezi ca nu o sa se mai lege de tine mai precis fa-i de rusine in fata clasei prin niste vorbe tari.
Bafta